Töltse a szilveszter estét Rost Andreával és barátaival

Hosszú idő után először láthatja nagyszabású gálaesten a fővárosi közönség Rost Andreát. A december 31-i gálakoncert a Vigadóban a száz éve született Maria Callas munkássága előtt tiszteleg. Az esten Rost Andrea nemcsak énekel, hanem a műsort is ő vezeti, sőt, az esemény produceri feladatait is ellátja. 

Különleges gálaműsorral készülnek az óév utolsó estjére Rost Andrea és barátai a Vigadóban. A szilveszteri koncert Maria Callas munkássága előtt tiszteleg, hiszen a halhatatlan operadíva éppen 100 éve, 1923. december 2-án született. A műsor a görög-amerikai szoprán ikonikus áriájával, Norma Casta Diva-jával indul, eredeti felvételen idézik fel összetéveszthetetlen hangját. 

  • Maria Callas számomra olyan ikon, művészeti szempontból olyan követendő példakép, aki végigkísérte az énektanulmányaimat, csodálatos hangjával, zeneiségével, lelkével. Kitörölhetetlen nyomot hagyott az operavilág modernkori történelemkönyvében. Sass Sylvia – akit úgyszintén nagyra tartok – abban a kivételezett helyzetben volt, hogy személyesen is találkozhatott vele. Nekem ő az, aki ezt a fajsúlyú énekművészetet képviseli itthon. – nyilatkozta Rost Andrea, akinek a szilveszteri koncert teljes egészében saját ötlete, a tematikától a megvalósításig, így most producerként is tekint a december 31-i eseményre.
  • Az életem ismét olyan szakaszba lépett, hogy új irányt veszek. Számomra érzelmileg nagyon fontos, hogy nyissak a jövő felé. Ez a gálaest egy régóta dédelgetett álmom, aminek előadója, létrehozója, sőt, műsorvezetője is leszek. Én választottam a fellépő társaimat, a zenekart, a helyszínt, a koncertprogramot. Nagyon izgalmas érzés, hogy amit majd a nézők látnak, az teljes mértékben engem tükröz – folytatta a világhírű szoprán.

A kétrészes koncert során elhangzanak Mozart művei közül a Figaro házassága, a Don Giovanni és A varázsfuvola áriái, duettjei, valamint Strauss A denevérjének részletei, továbbá Lehár Ferenc és Joseph Stein szerzeményei. Rost Andrea mellett Kele Brigitta szoprán és Sándor Csaba bariton operaénekesek lépnek színpadra az esten. Az énekművészeket a Győri Filharmonikus Zenekar kíséri, Silló István vezényletével. A műsort táncprodukciók és egy eddig sehol nem látott performansz is színesíti majd.

Jegyárak: 30.000 Ft/35.000 Ft/38.000 Ft

Jegyvásárlás: https://jegymester.hu/production/10081719/rost-andrea-es-baratai-szilveszteri-gala-a-pesti-vigadoban/8264406

- bdpst24.hu

Check Also

Az energia körforgásáról szóló modullal folytatódik a Coca-Cola Magyarország…

#énjövőm platformjának körforgásos gazdaságot bemutató tananyagsorozata A körforgásos gazdaság alapjait és a víz körforgását bemutató …