Hivatalos: hazánkban is debütál a népszerű amerikai showműsor

  • A The Daily Show szórakoztató közéleti műsora végre a magyar képernyőkön

Elsőkézből tudhatnak meg mindent a magyar nézők az amerikai belpolitikával és a közelgő választásokkal kapcsolatban, méghozzá a Comedy Centralon. A humorcsatorna legendás műsora, a The Daily Show ugyanis végre a hazai képernyőkre költözik. Az aktuális évadban Jon Stewart és műsorvezető kollégái mindenkinél viccesebb formában tálalják a legfontosabb közéleti témákat május 12-től minden vasárnap 23:30-kor.

Tévétörténelmi jelentőségű műsor érkezik a magyar Comedy Central képernyőjére. A The Daily Show a híreket szórakoztató formában prezentáló, a közélet szempontjából érzékeny, feldolgozásában pedig ironikus „infotainment” tartalomként már több évtizede szórakoztatja nézők millióit. A sorozat 1996-ban látta meg napvilágot, napjainkban pedig már a 29. évadját sugározza az amerikai Comedy Central – és május 12-től végre először a magyar csatorna is. 

Az aktuális évad különlegessége, hogy a legutóbbi állandó műsorvezető, Trevor Noah távozása után több különböző házigazda szolgáltatja a poénokat esténként – köztük a sorozat egyik legikonikusabb egykori arca, Jon Stewart is visszatért. Egyéni stílusuk és személyiségük így garantáltan változatos kommentárral festi alá az amerikai belpolitikai történéseket, különösen egy választási évben, amikor minden sokkal kiélezettebbé válik.

A The Daily Show magyar promóvideója a Comedy Central Facebook-oldalán található.

The Daily Show új részekkel és magyar felirattal minden vasárnap 23:30-kor a Comedy Centralon!

- bdpst24.hu

Check Also

Honest brokers: a magyar EU-elnökség prioritásai

A június 18-án bemutatott magyar elnökségi program elemzése Magyarország veszi át 2024. július 1-jén az …