Elindult a SopronFest!

Végre eljött a nap, amire vártunk: május 10-én elstartolt a SopronFest! Ettől kezdve 3+7 napon át közel 100 helyszínen zajlanak programok a városban: gasztronómiai programok, a legizgalmasabb podcast beszélgetések, kiállítások, túrák, gyermekprogramok tömkelege vár benneteket. A pünkösdi hétvégén pedig a Lővér Kemping is megtelik élettel, hiszen itt dübörögnek  majd a fesztivál kiemelt koncertjei. Várunk szeretettel Sopronban!

A tegnapi nap folyamán napjaink egyik legnépszerűbb írója, Grecsó Krisztián előadásával vette kezdetét az idei SopronFest. A különleges életrajzi stand up hatalmas sikert aratott a Sopronbánfalvi Kolostorban, köszönjük, hogy ennyien ott voltatok!

A mai nap is izgalmasan telt, hiszen a Deák Étteremben Járai Márk és barátai tartottak zenés élményfőzést, később pedig az idén 70 éves Eperjes Károllyal hallhattunk beszélgetést a 25 éves Index jóvoltából. Emellett számos kiállítás is a mai nap nyitotta meg kapuit, az ART programok részletes leírásáért, és nyitvatartási idejéért keresd fel a honlapunkat!

BÖNGÉSSZ A PROGRAMOK KÖZÖTT!

A Sopron Gourmet keretében Gianni érkezik a Fórum Pizzériába, ahol jobbnál jobb pizzákkal  kápráztatja el a vendégeket. A legkisebbeket pedig az Esterházy Palota – Erdészeti Múzeumban a Rutkai Bori Banda várja egy szórakoztató gyermekkoncerttel.

A bemelegítő napokat követően május 17–18-19-én, a Lővérekben zajlanak a SopronFest kiemelt zenei eseményei. A három nap alatt fellép a Bagossy Brothers Company, Dzsúdló, Majka, Beton.Hofi, a Tankcsapda és Rúzsa Magdi, ráadásul itt adja a Puskás Aréna előtti egyetlen magyarországi koncertjét Azahriah és a Halott Pénz is. A nemzetközi vonalon Alle Farben, a Kruder & Dorfmeister és Sigma érkezik.

A SopronFestre az összes Soproni Egyetem Diákbérlet és háromnapos bérlet elfogyott, honlapunkon már csak VIP bérletek és napijegyek vásárlására van lehetőség!

NAPIJEGYEK ÉS VIP BÉRLETEK ITT!

SopronFest VIP bérletedet és jegyedet K&H, MKB és OTP SZÉP kártyával is megvásárolhatod. Nincs más dolgod, mint ellátogatni a honlapunkra, kiválasztani a kívánt jegytípust, a fizetésnél pedig a SZÉP kártya opcióra kattintani.

Mindenütt jó, de legjobb Sopron!

- bdpst24.hu

Check Also

Megbízható Munkaadó díjat nyert a Rossmann

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) éves taggyűlésének keretében május 16-án 37 vállalat vehette …