B. D. Alíz: Legyünk nyitottak az új dolgokra, és tartsuk meg a barátainkat

Egykor egy online közösségi térben kezdődött minden, ahol a szavak szárnyán repültek át az interneten. Fiatal, kezdő bloggerként indult, apró történeteivel színeket festett az online világba, miközben figyelt, tanult, és inspirálódott társaitól. Ám ahogy az idő múltával gyűltek a felkérések és az érdeklődők, úgy kezdett formálódni benne egy nagyobb álom: egy saját regény megírása. Hideg a víz című kötete egy olyan izgalmas, fordulatos, de egyben humoros és szívmelengető történetet mesél el, amelyben a szerelem, a barátság és az önmegvalósítás kérdései mindenkit rácsodálkoztatnak saját életének kérdéseire.

Az áttörés végre elérkezett, amikor a szerző az Éget a nap című könyve után a Ghost of you történetét megosztotta a világgal. Ez volt az a pillanat, amikor a szavak varázsa megszületett, és az író útja új, izgalmas irányba vitte az első lépéseket. A siker nemcsak a dicsőséget hozta meg, de azt az önbizalmat és lendületet is, ami szükséges volt ahhoz, hogy álmai nyomába eredjen, és újabb történeteket szőjön.

Hideg a víz története középpontjában a három barátnő, Kinga, Áfonya és Liza élete kicsit sem mondható átlagosnak azóta a bizonyos szabadulószobás eset óta.

Kinga három év után sem tud szabadulni az akkor ráaggatott bilincsektől, de mi van akkor, ha nem is akar? Kinga és Márk kapcsolata maga a megtestesült álom, közös lakás, programok, karrier és… Brúnó. Mi történik ennyi idő után azzal a hirtelen lángra lobbant tini szerelemmel, ha már a felnőtt lét baljósan kopogtat, csakúgy, mint egy nyári zivatar a Balatonnál? Vajon tényleg itt az ideje lezárni ezt a fejezetet?

A jó barátság alapja az empátia, a támogatás és az együttérzés. Fontos, hogy jelen legyünk barátaink életében, hallgassuk meg őket, figyeljünk rájuk, és támogassuk őket, jó és rossz időkben egyaránt. Amikor még fiatalok vagyunk, sokkal könnyebben sérülünk lelkileg, ezért nem árt, ha kicsit lazábban állunk a dolgokhoz – talán ez lehetne a regény tanulsága.

A romantikus történetek hamarosan trilógiává fonódnak össze, és a szerző múltja, a jelen és a jövő összeolvad a lapokon, hogy egy teljes, elbűvölő világot teremtsen, amelybe az olvasók mélyen belemerülhetnek, és ahol a szereplők életre kelnek a lapokon.

Hideg a víz című regény egy olyan izgalmas és szórakoztató történetet mesél el, amelyben a szerelem, a barátság és az önmegvalósítás kérdései mindenkit rácsodálkoztatnak saját életének rejtelmeire.

- bdpst24.hu

Check Also

Programok a vakáció elejére a Gyermekvasúton

Kezdődik a vakáció, érdemes az első pár napban a budai hegyekbe indulni és ellátogatni az …