eMAG: Több mint 50 ezer termék nemcsak kutyáknak és macskáknak

  • az eMAG új kisállatbolt szekciójában

Mivel egyre többen rendelnek online állateledelt, az eMAG a Pet Shop szekciót indított online platformján: itt a Marketplace partnerek kínálatával együtt több mint ötvenezer-féle állateledel és állatfelszerelési cikk érhető el.

Budapest, 2024. május 9. A magyar háztartások közel háromnegyedében (71%) van háziállat, így nem meglepő, hogy a magyar piacon is egyre nagyobb szerepet kap az állateledelek és -felszerelések értékesítése. Az eMAG Kisállatbolt szekciójának elindításával siet az állatbarátok segítségére: ez egy shop-in-shop koncepció jegyében kialakított részleg, amelyben széles termékválaszték várja a különböző házikedvencek gazdáit.

A kutya és macska mellett egyéb állatok tartásához szükséges termékek készleten tartása elengedhetetlen, hiszen az európai állateledel-gyártókat tömörítő FEDIAF statisztikái szerint a több mint 2-2 millió kutya és macska mellett közel 400 ezer kisemlős (például nyúl), több mint 400 ezer díszmadár, 90 ezer díszhal és mintegy 60 ezer hüllő él a magyar háztartásokban.

A vállalat újonnan indított Kisállatbolt szekciójában az eMAG és Marketplace partnerei által forgalmazott több mint 50 ezer termék érhető el az állateledelektől kezdve a higiéniai cikkeken, játékokon át egészen a kisállatbútorokig. Az új részleg felhasználóbarát vásárlási felületet kínál, kiszolgálva a háziállataik számára termékeket kereső ügyfelek igényeit.

Ezek a legnépszerűbb kisállat-kiegészítők az eMAG-nál

Négyből három kisállatos háztartásban kutya, négyből kettőben macska él Magyarországon: az eMAG statisztikái szerint azonban többen rendelnek online macskaeledelt, mint kutyaeledelt, és ez a két kategória a legnépszerűbb a magyar fogyasztók körében. Az állatházak, ketrecek, kalitkák, kisállatkefék és -nyírók, fekhelyek és hordozók szintén nagyon népszerű online rendelt termékek. Egy hazai eMAG vásárló átlagosan bruttó 12 ezer forintot költ havonta házikedvencekkel kapcsolatos vásárlásokra.

„Az eledelek és kisállat-felszerelések gyakran újrarendelt termékkategóriáknak számítanak, ezért fontos, hogy mostantól egy olyan jól strukturált felülettel várjuk az állattartókat, amelyen a lehető legegyszerűbb módon találják meg, amire szükségük van. A kiegészítőktől kezdve a játékokon és a állatbútorokon át a változatos táplálékválasztékig, akár a különleges étrendű háziállatok számára is. Az országszerte működő több mint 700 helyszínen működő csomagautomatában ügyfeleink kényelmesen vehetik át az állatfelszerelési termékeket, anélkül, hogy a boltból kellene hazacipelniük ezeket” – mondta Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Kisállatbolt a harmadik shop-in-shop részleg, amely az eMAG.hu-n indult a Kerti bolt szekció után, amelyet a Hajápolás és sminkbolt szekció követett. Az eMAG a Pet Shop részleg elindítása kapcsán kedvezményes akciót szervezett, amely 2024. május 7-től május 13-ig tart. Azok a vásárlók, akik legalább két résztvevő terméket rendelnek, 20 százalék kedvezményt kapnak a termékek árából. Ha többet szeretne megtudni az eMAG kisállatboltjáról, kattintson ide.

- bdpst24.hu

Check Also

Az új Kertész/Kópiák c. kiállítás vadonatúj kísérő programjai is bemutatkoznak a Múzeumok Éjszakáján

Új időszaki kiállítás nyílik a Nemzeti Múzeumban, amelyhez új és rendhagyó programok társulnak – jelentette …