Impresszum


 Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató

1. A honlapon közzétett cikkek, fényképek és egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével megoszthatóak,  közvetíthetőek a nyilvánosság felé, valamint tehetőek a nyilvánosság számára hozzáférhetővé.

2. Az oldalon megjelenő valamennyi tartalmat az oldalra látogatók által – publikált anyagokat, a külső cikkírók (hírvadászok, hobbiírók) által hozzánk megjelenítésre eljuttatott anyagokért a küldő fél felel.

3. Szerkesztőségünk a kapott sajtóközlemények annak valódi tartalmát, a benne szereplő linkeket nem vizsgálja. Minden egyes eljuttatott anyagért pl. médiaügynökségek által, reklámügynökségek által, és egyéb megkeresés céljából, megjelentetésre a küldő félnek kell felelni a tartalom valódi és hiteles információiért. 

Az oldalon megjelenő hirdetések / külső CIKKEK (egyéb bartel) tartalmáért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. Ilyen tartalmakért minden esetben a megjelenítést kérő felel.

A weboldalunk címe: https://bdpst24.hu

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai a webhelyek egy csoportjára érvényesek [hiperhivatkozás a doménre, ahol az összes tulajdonságot felsoroltuk ehhez a csoportkonfigurációhoz]. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.

A weboldalt magánszemély üzemelteti!

Tárhelyszolgáltató:

CWeb Hosting Kft.
https://cweb.hu

  www.imedia.hu