Hatalmas bulival kezdődött el az EFOTT

Elkezdődött az EFOTT: a Velencei-tó partján, tökéletes időben többek között T. Danny, a VALMAR és a BSW indította el a bulit. Csütörtökön mások mellett a Wellhello, Beton.Hofi és Krúbi lép fel. A fesztivál izgalmas nappali programokkal és a hőség elleni óvintézkedésekkel várja a látogatókat.

Párakapukkal, rendszeres locsolással, vízosztással és kiemelt orvosi felügyelettel óvja látogatóit az EFOTT a kánikulában. Több mint 1200 négyzetméternyi légkondicionált terület áll a fesztiválozók rendelkezésére, és négyszer akkorára bővítették a Velencei-tó partján található strandot is, mint tavaly.

T. Danny, a VALMAR és a BSW óriási bulival indította a fesztivált. Szombatig 10 zenei helyszínnel, több mint 120 előadóval és több száz nappali sport-és kulturális programmal várjuk látogatóinkat. A pénteki és szombati jegyekre hatalmas az érdeklődés, érdemes sietnie annak, aki nem akar lemaradni” – tájékoztat Budai Marcell sajtófőnök.

A közösségépítés jegyében az EFOTT kiemelt figyelmet fordít a nappali programokra. Újdonság idén a nappali jegy, amely kifejezetten a családok számára kínál kedvező jegyárat és rengeteg programot, köztük a szintén újdonságnak számító House Pikniket is, amelyet egy gigantikus habparty-arénában is lehet hallgatni. 

Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban idén is számos felsőoktatási intézmény és programlehetőség várja az érdeklődőket. A felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői, mint az Auchan, a Hell vagy az MVM, számos izgalmas programmal készülnek. A házigazda Óbudai Egyetem nappali színpadot működtet, a Magyar Táncművészeti Egyetem művészeivel egész nap táncolni lehet, a Magyar Honvédség különleges harci járműveket mutat be, a győri Széchenyi István Egyetem e-sport arénával várja a fiatalokat, akik a karrier zónában pályaválasztásukhoz is segítséget kaphatnak. Az MBH Bank pedig a biztonságos fizetéshez nyújt hasznos tippeket a fesztiválozóknak.

A július 10. és 14. között, a Velencei-tó partján megrendezett fesztivál csütörtöki napján mások mellett a Wellhello, Beton.Hofi és Krúbi lép fel. Pénteken a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, valamint Majka veszi birtokba a nagyszínpadot, szombaton pedig többek között Azahriah, Dzsúdló és a Halott Pénz. 

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …