SZERENCSÉT HOZTAK AZ ÍREK

  • ÉS NEM MELLESLEG 50 MILLIÓT EGY JÁTÉKOSNAK!

Rövid időszakon belül, alig két hónap alatt másodjára pörgött ki egy 50 milliós nyeremény a Vegas.hu oldalán. Bár a slotjátékok világában az akár 10 milliós nyeremények sem ritkák, most szinte rekordgyorsasággal követte egymást két hatalmas, 50 milliós nyeremény.

A NetEnt játékszolgáltató népszerű Irish Pot Luck játékán 10 ezer forintos tétjének 5000-szeresét nyerte meg egy játékos, amikor kipörgette a játékban elérhető legnagyobb jackpotnyereményt. Ez már az idei év második 50 milliós nyereménye a Vegas.hu-n, amely ráadásul nettó összeg!

A mintegy 130 éves múltra visszatekintő nyerőgépek evolúciója szempontjából az online tér robbanásszerű tágulása meghatározó volt: a virtuális slotjátékok („pörgetős játékok”) elsősorban a szó szerint pörgős életet élő fiatalok körében taroltak s tarolnak napjainkban is.

A Vegas.hu az egyetlen olyan legálisan üzemelő, immáron 20 játékszolgáltató több mint 1200 slotjátékával büszkélkedő oldal Magyarországon, ahol az online kaszinójátékok rajongói mellett a sportfogadás szerelmesei is próbára tehetik a szerencséjüket, a nyereményeket pedig adómentesen utalják – bármekkora összegről is legyen szó.

- bdpst24.hu

Check Also

A fogyáshoz fontosabb a napi kalóriabevitel számolása

Kutatás: a fogyáshoz fontosabb a napi kalóriabevitel számolása, mint az étkezések időzítése A megkérdezettek relatív …