A „365 Radio Show”-val tér vissza Niki Belucci

  • Király Viktorral is készített közös dalt

Egy éven keresztül – minden nap – hét különböző house műfajt bemutató vadonatúj mixekkel jelentkezik Niki Belucci saját csatornáin. A DJ díva 365 Radio Show-jának első 7 epizódja július 5-én lesz publikus Niki YouTube csatornáján, de emellett új hivatalos megjelenéseket, videoklipeket és egy új világkörüli turnét is tervez, „365” címmel. A minap pedig megjelent Niki Belucci és Király Viktor új dala, a „This House„.

Niki DJ karrierje 2003-ban kezdődött, és már az első évben mintegy 160 fellépése volt Magyarországon, Ausztriában, Németországban, Romániában, Oroszországban, Szlovákiában és Szerbiában. 2007-ben meghívták a rangos francia DJ találkozóra, a „Siel”-re Párizsban, és abban az évben 72 klubban lépett fel Franciaországban. Szintén ebben az évben elindult első dél-amerikai turnéjára, melyet egy indonéz turné követett júniusban. Világkörüli utazásai mellett rendszeresen zenélt Svájcban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Törökországban, Norvégiában és más európai országokban is. Közben szerződtette őt az Unlimited Sounds, melynek eredményeként világszerte megjelent a „Get Up” című kislemeze és mix válogatása. 2007 szeptemberében pedig az „Év Legjobb Női DJ-je” kategóriában jelölték a “French DJ Awards”-on, és zenéit gyakran játszották a francia Radio FG adásában. 2008 februárjában a CLS Music-nél írt alá szerződést, és első mix összeállítása, a „My House Special by Niki Belucci” 2009-ben került kiadásra. Mint a Radio FG állandó DJ-je, mixei nagy népszerűségre tettek szert, és számos európai rádióállomáson sugározták. 2010-re Niki jelentős elismerést szerzett rezidens DJ-ként, amelynek csúcspontja az ibizai Amnesia rezidensi státusza volt, amely a house zene egyik mérföldköve. 2011 december 29-én megjelent a „House Down” című száma, melyet Antonyo-val és Andreassal együtt dolgozott ki. 2013-ban az NRJ DJ Díj „Legjobb DJane” kategóriájára jelölték. Ugyanebben az évben szerződést kötött a francia D-Track kiadóval, és kiadta a „Turn up the Base” című számot Chris Kaeser közreműködésével.

Visszatérés a 365 Radio Show-val

Miután hosszabb szünetet tartott, hogy életet adjon kisfiának, Niki most saját show-jával tér vissza. A 365 Radio Show-val, egy napi DJ rádióműsorral, amely hét különböző house műfajt mutat be egy éven keresztül, minden nap vadonatúj mixekkel, melyek saját csatornáin (Soundcloud, Mixcloud és YouTube) jelennek meg. Emellett új hivatalos megjelenéseket, videoklipeket és egy új világkörüli turnét is tervez „365” címmel.

A 365 Radio Show csatornáit itt lehet követni: https://link.me/365radioshow.nikibelucci

Niki Belucci x Viktor Kiraly – This House (Official Music Video)

- bdpst24.hu

Check Also

Utazás a sötétségtől a fényig – ZHU Budapesten is bemutatja új albumát

ZHU szexi és baljós zenéjével 2014-ben tűnt fel a színen, akkor még anonimitásba burkolózva. Az …