Idén DJ Sellő pörgeti fel a nyarat

  • a klasszikus jeges kedvenceket remixeli  a habkönnyű ízekkel
  • Megérkeztek a Starbucks Summer Remix italkülönlegességei

A Starbucks üzleteiben közel négymillió variációban kérhetik kávéikat a vendégek. Ezen a nyáron a kávézólánc kávémesterei újragondolták a kedvenc klasszikusokat, és a számtalan lehetőség közül megálmodtak négy italvariációt, amelyek hamar a vendégek kedvencei lehetnek. A fesztiválszezon és a kávéházi életérzés ötvözéséből születtet négy Remix italkülönlegesség 2024. július 4-től érhető el a hazai kávézókban. 

Hideg krémhabot mindenkinek!

A 2024. július 4-től hozzáférhető Starbucks Remix menü a nyári szabadtéri koncertek és baráti beszélgetések ihletésében négy népszerű jeges italt pörget fel a hideg krémhab, vagyis a Cream Cold Foam meglepő ízélményével. 

Fesztivál szettbe öltözött italkülönlegességek 

A fehércsokoládé selymes ízével és az eper átható zamatával az Iced White Mocha topped with Strawberry Cream Cold Foam még azok szívéhez is azonnal megtalálja az utat, akik a visszafogottságban rejlő titokzatosságot kedvelik. A karamella szerelmeseinek is tartogat a nyár egy újragondolt különlegességet, az Iced Caramel Latte topped with Créme Brulée Cream Cold Foam egyszerre testesíti meg a kávézás és a cukrászati remekek élvezetét. A csábító ízpárosítások itt azonban még nem érnek véget, a Cold Brew topped with Cookies Cream Cold Foam a 20 órán át hidegen főzött aromás kávét egyesíti a csokis keksz roppanós édeségével.

Azok számára, akik a forró nyári napokat egy ízletes hűsítővel szeretnék feloldani, az egzotikusan gyümölcsös Pink Coconut Starbucks Refresha® topped with Matcha Cream Cold Foam a tökéletes választás. A merész rózsaszín frissítő a kókusz és a matcha nyugtató párosításával a testet és lelket is felpezsdíti.

A kávézólánc arra buzdítja minden vendégét, hogy mind a négy ízt próbálják ki, hiszen az üzletekben elérhető pecsétgyűjtő kártyákkal az ötödik italkülönlegességet már díjmentesen élvezhetik. 

Minden csak rólad szól

A Starbucks életérzés mindig is a választás szabadságáról szólt. Hideg vagy meleg italra vágysz, hagyományos tejjel vagy a már 2022 januárja óta felár nélkül kérhető, többféle tejalternatívával, szimpla vagy dupla eszpresszóval, netán koffeinmentes változatban kérnéd? A kávézóláncnál több mint 4 millió íz- és kávévariáció vár rád. 

- bdpst24.hu

Check Also

A következő nemzedékek reálértelmiségét nevelik

most őket díjazzák 2,5 millió forinttal 24. alkalommal lehet jelölni a reáltárgyak legjobb oktatóit a …