Több száz kisgyerek arcára csalt mosolyt az ALDI

Az ALDI újabb intézkedéssel nyújtott segítséget és támogatást a magyar gyerekek számára. A vállalat 2024. tavaszán 21 óvoda és szociális intézmény számára adományozott kül- és beltéri játékokat – több száz kisgyerek legnagyobb örömére.

Az ALDI kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra, számára a társadalmi elkötelezettség nem kötelesség, hanem szívügy. Meghatározó piaci szereplőként egyszerre fordít figyelmet a társadalom minél szélesebb rétegeire, miközben a helyi közösségek támogatására is nagy figyelmet fordít. A cég lehetőségeit felhasználva adományozással, valamint edukációs kampányokkal egyaránt aktívan járul hozzá intézmények, közösségek mindennapjainak megkönnyítéséhez – vagy éppen játékosabbá tételéhez.

A kisgyerekek számára a legfontosabb tanulási mód nem más, mint az önfeledt játék. Éppen ezért a vállalat tavasz folyamán saját márkás gyerekjáték-kínálatából 21 óvoda és szociális intézmény számára adott át tárgyadományt a fővárostól vármegye-székhelyeken át egészen 2000 fős falvakig, országosan összesen 13 településen. Az ALDI a gyerekeket körülvevő, az ő fejlődésüket szolgáló, esztétikus és inspiráló környezethez kül- és beltéri játékokkal, eszközökkel járult hozzá, így farsangtól karácsonyig biztosít sok játékos percet a kicsiknek – nagy mosolyt csalva ezzel országosan közel 600 óvodás, illetve az intézmények által ellátott gyerek arcára.

- bdpst24.hu

Check Also

Könnyű nyári táncolós estére hív a Boban Markovic Orkestar

Világsztár fellépővel és 70 ingyenes összművészeti programmal vár a Déryné Fesztivál Július 17-én szerdán kezdődik …