A mellformázás új korszaka megérkezett Magyarországra

  • Tegnap este debütált a Booby Tape

Az Ausztráliából indult és azóta igazi világsikerré vált Booby Tape forradalmasította a mellformázást és végre Magyarországra is megérkezett. A márka tegnap este egy fergeteges parti keretein belül debütált Budapest szívében, amelyen a hazai divat ikonikus alakjai – mint Lakatos Márk, Holdampf Linda, a celebvilág krémje – mint Zimány Linda, Király Linda, Metzker Viktória, Kárpáti Rebeka, Szabó Patrícia, Borzi Vivien -, és az ausztrál tulajdonosok – Bridgett és Bianca – is természetesen jelen voltak. Az eseményen Sugarbird ruhakölteményekben vonultak fel a modellek szebbnél szebb és merészebb darabokban, bemutatva a legfőbb termékek előnyeit.

Bemutatásra került a márka három magyar nagykövete is Zimány Linda, Metzker Viktória és Király Linda személyében, akiket Booby Tape Angeleknek neveznek. 

Zimány Linda elmondta miért vállalta el a felkérést: “Modellként és műsorvezetőként fontos számomra a hibátlan, de egyben kényelmes megjelenés. A Booby Tape segítségével bármikor bármilyen ruhát viselhetek, esztétikus dekoltázzsal.”

Metzker Viktória a következőket mondta a márkáról: “A hétköznapokban és a fellépéseimen a laza sportos viseletet kedvelem a legjobban. Mikor kivételt teszek és különlegesebb, illetve csinosabb ruhákba bújok, a Booby Tape szalagok mellett nincs szükség melltartóra, hiszen tökéletes tartást biztosít!”

Király Linda pedig így nyilatkozott a brandről: “A Booby Tape szalagokkal szabadon mozoghatok a színpadon, és nem kell attól félnem, hogy elcsúszik a ruhám. El se tudnék képzelni nélküle egy koncertet, de néha a hétköznapokat sem.”

A testvérpárt egyébként Kim Kardashian inspirálta és céluk, hogy minden nő számára elérhetővé tegyék a plasztikai beavatkozás nélküli mellformázást, méghozzá mellmérettől függetlenül. A több mint 50 országban elérhető brand nők millióinak nyújt gyors és hatékony megoldást az önbizalmuk növelésére, hiszen használatával bármilyen ruhát viselhetnek kellemetlen pillanatok és villantások nélkül. Éppen ezért választották szlogenüknek: „Az önbizalom a legjobb kiegészítő – hordd bátran!” 

Az eredeti és világelső melltartó szalagok erős tartást nyújtanak, tökéletesen formáznak és extra emelést biztosítanak függetlenül a mell méretétől és formájától, így minden nő számára tökéletes választást jelentenek az igényeiknek megfelelően. A Booby Tape termékcsaládjai között nemcsak a mellek emelésére, hanem azok ápolására is találunk termékeket, ezzel ösztönözve a nőket arra, hogy az arcápolási rutin mellett fordítsanak figyelmet a dekoltázs és a mellkörnyéki területek ápolására egyaránt. Ezzel a termékkel nagyon sok nőt

Az ausztrál tulajdonosok híresek Halloween partijaikról is, amelyen olyan hollywoodi sztárok fordulnak meg, mint Jlo, Paris Hilton, Justin Bieber, Megan Fox és még sokan mások, akik imádják és használják is a Booby Tape termékeket.

Reméljük a magyar hölgyek is annyira fogják szeretni ezt a termékcsaládot, mint a világsztárok és tündökölni fognak a ruhájuk viselésekor.

Booby Tape Hungary:

Web: https://boobytape.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/boobytapehungary

Instagram: https://www.instagram.com/boobytapehungary/

- bdpst24.hu

Check Also

Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a …