A Gin Marketen lelkes amatőrök is bártenderekké válhatnak a Schweppes gin tonik készítő versenyén

Zárjuk a tavaszt Budapest legizgalmasabb ginfesztiváljával, a Gin Markettel, ahol minden a borókás ital körül fog forogni május 31-én és június 1-én. A Hello Budában megrendezésre kerülő kétnapos rendezvényen a különleges kóstolók mellett, a Schweppes gin tonik készítő versenyen akár lelkes amatőrként is próbára tehetjük magunkat a bárpult mögött.

Legyen szó akár könnyedebb, testes, fűszeres, citrusos ginről, akár rózsával, vagy eperrel megbolondítottról, a Schweppes igazi kininnel készülő tonikjai tökéletes párost alkotnak valamennyivel. A Gin Marketre látogatók ezt akár le is tesztelhetik, hiszen belépőjük mellé 3 féle Schweppes kóstoló jár, amit a Schweppes Teraszán válthatnak be. Azok pedig, akik nem csak ízlelni, de készíteni is szeretik a koktélokat, értékes ajándékokat is nyerhetnek.

Számoljunk el 60-ig!

A különleges ginek kóstolása mellett, a Schweppes egy formabontó versenyre is meghívja a vendégeket, amely nem csupán a megmérettetésre vágyok számára ígér izgalmas és szórakoztató programot. A Schweppes Teraszon mindkét nap gyorsasági versenyen mérhetik össze tudásukat a profi és a lelkes amatőr bártenderek, természetesen külön kategóriában. 

Az amatőr indulók már érkezhetnek úgy a Gin Marketre, hogy az otthoni gyakorlás pezseg a kezeikben, de akár a helyszínen, hirtelen ötlettől vezérelve is benevezhetnek a Schweppes Gin tonik készítő versenyre.  A pult mögé állva nincs más dolguk, mint a szabályoknak megfelelően, a lehető legtöbb Schweppes alapú, alkoholmentes gin tonik koktélt elkészíteni 1 perc alatt. Egy versenyző többször is próbálkozhat. A verseny házigazdája Schök Norbert, a Magyar Bártender Szövetség tiszteletbeli elnöke, aki még az amatőr kategóriában is a szakmaiságot hivatott képviselni.

A profi kategória végső győztesének nevét a szombati nap végén fedik fel, az amatőr kategóriában azonban pénteken és szombaton is hirdetnek győztest. Senki sem távozik üres kézzel, minden versenyző szuper Schweppes ajándékot kap, a legjobb és leggyorsabb profi bártender pénznyereménnyel, míg a két amatőr bajnok gin tonik csomaggal gazdagodik.

Találkozzunk május 31-június 1. között a Gin Marketen

- bdpst24.hu

Check Also

Jan Blomqvist és WORAKLS Tihanyban

A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik  A Balaton Piknik, a MOL Nagyon Balaton kockás-pokrócos utazó …