Sejtelmes reptéri live sessionnel debütált T. Danny az Unicum Akusztik második epizódjában

A tavaly indult Unicum Akusztik legújabb adásának főszereplője T. Danny. Magyarország egyik legfelkapottabb fiatal előadója a zenésztársaival, valamint a Follow the Flow zenekar frontemberével, Szakács Gergővel együtt szerepelt a gyógynövénylikőr márka egyedülálló látványvilágra és hangzásra építő zenei projektjében. A Tököli Reptér grandiózus hangárjában élő hangkeveréssel felvett három dalból akusztikus live session született, amely friss nézőpontból és újabb zenei stílusból ragadja meg a szakmai tudást, az elhivatottságot és nem utolsósorban az egyediséget, amely összeköti az ikonikus italmárkát az Unicum Akusztikban fellépő zenei tehetségekkel. 

Sokmilliós hallgatottsággal rendelkező fiatal előadó csatlakozott az Unicum Akusztik második epizódjához: T. Danny rapper, dalszerző gondolta újra és játszotta el három slágerét (Utoljára sírtam érted, Yoga, Az életem) akusztikus felállásban. Az Unicum Akusztik, amellett, hogy az élő hangkeverés formátumával felhívja a figyelmet a valós teljesítményre, és ezzel párhuzamot állít a zenealkotás és az évszázados múltra visszatekintő ital készítése között, páratlan és kihívást jelentő alkotói platformot is teremt a zenészeknek arra, hogy minden mesterséges eszközt mellőzve bontakozhassanak ki a videóklip forgatás során. 

Az Unicum Akusztik forgatásánál kulcskérdés a videóklip rendhagyó helyszíne is. A második epizód különleges helyszínen kelt életre: a mezőktől ölelt, elhagyatott, ipari bunker jellegű Tököli Repülőtéren. A három különböző dinamikájú dal változatos berendezéssel és kiegészítő, társművészeti elemekkel szólal meg. Szakács Gergő, a Follow the Flow frontemberének közreműködése, az egysnittes felvételek, valamint az egyes klipeket összekötő Unicum-képsorok újabb és újabb színt emelnek a produkcióba.

A reptéri forgatás és az élő hangszeres produkció a Z generációs favorit, T. Danny számára is emlékezetes élményt jelent – örömmel mondott igent a megkeresésre. „Megtisztelő, hogy egy ilyen ikonikus márkával működhetek együtt, nagyon jólesett az Unicum felkérése. Az egyedi és izgalmas helyszín önmagában kihívást jelentett: végig a minőségi hangzásra törekedtünk. A featuring rengeteg plusz energiát hozott nekem, ráadásul Szakács Geri az egyik legjobb itthon az akusztikus műfajban. Bízunk abban, hogy a végeredmény legalább annyira tetszik majd a közönségnek is, mint nekünk” – mondta T. Danny. 

A forgatásra ellátogatott Zwack Sándor is, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke. „Nagyon izgalmas élmény számunkra, hogy az Unicum Akusztikon keresztül egy másfajta alkotói folyamatnak is részesei lehetünk, és kapcsolódhatunk a legkülönbözőbb zenei területekről és korosztályokból érkező művészekkel. Örömmel és a jövőt illetően optimizmussal tölt el bennünket ez a kezdeményezés” – mondta Zwack Sándor.

Az Unicum Akusztik második adása május 8-tól elérhető T. Danny YouTube-csatornáján:

- bdpst24.hu

Check Also

Riasztó képet mutat a magyar serdülők egészségmagatartása

Kedvezőtlen étkezési és fizikai aktivitási szokások, romló szerhasználati és egészségi állapot mutatók, de javuló tendenciák …