Bemutatkozik a Lush | Bridgerton limitált kiadású kollekció

  • Látni és láttatni – fényűző illatok dekadens gyűjteménye, mely a legkiválóbb társaság figyelmét is felkelti.
A legnagyobb örömünkre szolgál bemutatni az új Lush | Bridgerton kollekciót, melynek káprázatos termékei tökéletes társaságot biztosítanak a nyári báli szezon legjobban várt eseménye, a Netflix és a Shondaland által gyártott Bridgerton harmadik évada mellé. Az új évad első fele május 16-án, a második fele június 13-án jelenik meg. A limitált kiadású, hat terméket tartalmazó kollekció május 7-től elérhető a LUSH applikációban, május 9-től pedig a Lush üzleteiben és a weboldalon is megvásárolhatók a készlet erejéig. 

Fontos: A hírlevélben található terméklinkek 2024.05.09-től válnak aktívvá! 

Ez a pompás együttműködés bizonyosan felhívja magára a világ figyelmét, hiszen a rózsaabszolút, a szagos bükköny, a frézia, a méz és a fair trade kakaóvaj elbűvölő illata nem maradhat szó nélkül. A Lush alapvető értékeivel összhangban a gyűjtemény darabjai kizárólag a legkiválóbb, etikusan beszerzett összetevőket tartalmazzák, melyek remekül passzolnak az egyes termékekhez, köztük egy csodás esküvőhöz méltó parfümhöz, egy dekadens tusfürdőhöz és egy fényűző testápolóhoz.

“A Bridgerton egy világhírű sorozat, mely hihetetlenül népszerű. Imádjuk azt a magával ragadó, dekadens világot, mely egyszerűen beszippantja a nézőket. A Lush-termékek is pontosan ugyanilyen hatással vannak a rajongókra. A kollekcióban szereplő újdonságok imádnivaló illata tökéletes arra, hogy még szélesebb közönséggel ismertesse meg a Lush egyedülálló világát.”

Melody Morton, a Lush kreatív igazgatója

A Lush | Bridgerton kollekció
Lush | Bridgerton
Parfüm
15 500 Ft / 30 ml

Esküvői csokorhoz méltó édes virágillat a romantikus hangulat jegyében. Mi sem mond el többet erről a termékről, mint hogy parfümkészítőnk, Emma Vincent a saját esküvőjére készítette. Bódítóan szerelmes virágillat egy hobbikertnyi mentával, zsályával és rozmaringgal. Mintha csak egy zöldellő domboldalon sétálnál a kápolna felé!

Two Families
Fürdőbomba
2 390 Ft / db

Két, egymást tökéletesen kiegészítő illat, melyek csak úgy pezsegnek a vágytól a bőrpuhító és megnyugtató kakaóvaj ölelésében.

See And Be Seen
Rózsaillatú krémszappan
8 190 Ft / 240 g

Ez a selymesen édes citromos-rózsás krémszappan dekadens illatba öltöztet, hogy végre a rivaldafénybe léphess. Fogj egy tenyérnyit, szívd be a citrusos-virágos aromát, majd vidd fel nedves bőrre, mielőtt leöblítenéd.

Bee
Testápoló balzsam
4 490 Ft / 80 g

Zümmögni fogsz a gyönyörtől, ha ezzel a vaníliás illatú balzsammal hidratálod a bőröd! A legkiválóbb vajak és illóolajok fényűző keveréke; fair trade bio kakaóvajat, bio illipevajat és fair trade bio mangóvajat tartalmaz.

Crème Anglaise
Testápoló
6 290 Ft / 100 g

Pompás piknik édes vaníliával, krémes kakaóvajjal és réti legyezőfűvel. Öltöztesd a bőröd a legfényűzőbb testápolóba, melyet valaha készítettünk.

Colour, Clarity, Carat, Cut 
Fürdőbomba
3 190 Ft / db

Engedj egy nagy kád meleg vizet, és dobd bele ezt a szezonális gyöngyszemet, majd nézd, ahogy pompás színekkel, káprázatos ragyogással és vidám citrusos illattal táncol a vízen. A citrus feléleszti az elmét, az édes benzoégyanta pedig elkápráztatja az érzékeket.

A Lush | Bridgerton kollekció május 7-től elérhető a LUSH applikáció felületén, május 9-től pedig a Lush-üzletekben és a Lush weboldalán is megvásárolható.

- bdpst24.hu

Check Also

Így készítsük fel négylábú kedvenceinket az irodában töltött időre

Hasznos tippek Korom Gábor kutyatrénertől Néhány évvel ezelőtt még csupán elvétve találtunk olyan irodát, ahol …