Vidéken erősít a JYSK: két újabb áruház nyílik

Folyamatosak az üzletnyitások a JYSK kiskereskedelmi üzletláncnál, márciusban két új áruház nyílik, illetve két másik megújul. Az új áruházak Bicskén és Várpalotán nyitnak, így már összesen 98 üzlettel rendelkezik a JYSK Magyarországon. A nyitások mellett a régebbi üzletek is megújulnak világszerte, globálisan több mint 3300 áruház egy új koncepció szerint működik majd. 

Tovább terjeszkedik a JYSK Magyarországon: márciusban újabb két áruház nyitja meg a kapuját. A bicskei és a várpalotai egységgel együtt már 98 áruházzal rendelkezik a vállalat az országban. Legutóbb a budapesti agglomerációban, Solymáron, illetve Móron nyílt áruház, decemberben pedig a 19. kerületben, és Szarvason adtak át egy-egy új üzletet, 

„Az idei 2023/24-es pénzügyi évben még egy új áruház nyitását tervezzük. Azt látjuk, hogy az online vásárlások felpörgése mellett továbbra is jelentős az igény a fizikai áruházakra, főleg a nagyobb értékű termékek, így a bútorok, matracok vásárlásánál. Fontosnak tartjuk azt is, hogy mind a fővárosban, mind pedig vidéken közel legyünk a vásárlókhoz, ezért folyamatosan nyílnak az áruházak országszerte” – mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Ausztriáét és Görögországért felelős country directora.

Energiahatékonyabb üzletek

Az új áruházak mindegyike közel ezer négyzetméter alapterületű lesz, és a 3.0-ás koncepció jegyében a bútorok közötti eligazodást 3 bemutató-szoba segíti, de külön matrac-stúdiót is kínál a JYSK, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket. A dekorációs kellékek és kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra, így például az izzókat LED-ekre cserélték, a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepció jegyében az üzletekben a világítás szakaszolt, 3 ütemben lehet felkapcsolni, amelynek köszönhetően kevesebb fény mellett is nagyszerű vásárlási élmény nyújtható, miközben az áruházak világításának energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenthető. 

Az áruháznyitásokhoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a Sharityvel együttműködésben helyi szervezetek kaptak 500-500 ezer forintos támogatást. A pályázatra Bicskén 7, Várpalotán pedig 10 helyi szervezet jelentkezett, a győztes pedig Bicskén a Kutyaovi Állatvédő Egyesület, Várpalotán pedig a Cinege Alapítvány a Rákóczi Telepi Tagóvoda Gyermekeiért lett. 

Több mint 3300 áruház újul meg

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a vállalat minden áruháza, több mint 3300 egység megújul. Magyarországon március 6-án Vecsésen és Szigetváron nyílik meg újra a következő átalakított áruház. 

- bdpst24.hu

Check Also

ДEVA – Nyárzáró koncert

október 4., péntek, 19:00 – Várkert Bazár, Öntőház udvar Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant …