GymBeam X Bereczki Krisztián 

  • Ismert testépítővel fejlesztette új termékét a GymBeam

A GymBeam összefogott Bereczki Krisztián IFBB Pro testépítővel és több hónapos tesztelés után elhoztak egy igazán hatékony edzés előtti készítményt a piacra. A BK- the pre-workout segít feszegetni határainkat az edzések során és lehetővé teszi, hogy minden egyes alkalommal a maximumot hozzuk ki önmagunkból. 

Edzés előtti készítmények

Egyre gyakoribb a pre-workout táplálékkiegészítők alkalmazása a sportolók körében, legyen szó aktív kardio- vagy súlyzós edzésről, testépítésről vagy más, teljesítmény-orientált sportágról. Az edzés előtti készítmények segítenek fokozni az energiaszintet, javítják a koncentrációt és támogatják az izomteljesítményt. Különösen nagy energia löketet adnak, ha fáradtnak érezzük magunkat, hosszú és intenzív edzésre készülünk, illetve amikor nehézségeink akadnak a koncentrációval. 

A versenyfelkészülési időszakban is hatalmas segítséget nyújtanak a profi sportolóknak, hiszen használatukkal maximalizálható a teljesítmény edzésről-edzésre. Ez az igény hívta életre Bereczki Krisztián és a GymBeam közös, BK-the pre-workout nevű termékét. 

Bereczki Krisztián

A Nac Junior és Wabba világbajnok testépítő 6 éves korában már biztos volt benne, hogy a sport fontos része lesz az életének. Sportpályafutását atlétikával kezdte, de 2006 óta kimondottan az izmok növelésére koncentrál. A befektetett munka kifizetődőnek bizonyult, hiszen idén a pro kártyát is elnyerte, így ezentúl a profi ligában teheti próbára erejét – céljai elérésében pedig a nevével fémjelzett edzés előtti készítmény is segíti. 

A márka több edzés előtti készítményt is kifejlesztett már, azonban a magyar piacon ez az első, amelyet egy profi testépítővel közösen álmodtak meg. A BK-the pre-workout tartalmazza a sport világában keresett összetevőket, összesen 13 hatóanyagot, köztük: citrullint, kreatint, béta-alanint és koffeint, amely növeli az éberséget és javítja a koncentrációt, valamint fokozza az állóképességet. A hatékony anyagok gondosan válogatott keverékének köszönhetően támogatja az immunrendszer megfelelő működését, segíti az optimális anyagcsere folyamatokat és hozzájárul az idegrendszer normál működésének fenntartásához is. A vízben oldódó formula erdei gyümölcsös ízben érkezett a piacra, ráadásul vegánok is fogyaszthatják.

A készítmény már elérhető a GymBeam weboldalán

Instagram poszt a kollabról: https://www.instagram.com/p/C07FZAesrEk/

gymbeam.hu

@gymbeam.hu

#gymbeamhu

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …