Teniszkarkötő kollekciót dobott piacra a népszerű teniszező  és az ismert ékszermárka

A közép- és kelet-európai régióban működő luxus ékszerüzletlánc, a TEILOR 25 éves fennállását egy teniszkarkötőkből álló kapszulakollekcióval ünnepelte meg. A népszerű márka új kollekciójának darabjai Ilie Năstase, minden idők legjobb román teniszezőjének aláírását viselik, valamint különböző tenisz szimbólumok is díszitik a karkötőket.

A TEILOR teniszkarkötők új kapszulakollekciója saját tervezésű, öt újragondolt modellt foglal magába. Az újdonságot az ékszer zárszerkezetének szimbolikus elemei jelentik: a teniszlabda és a teniszütő, amelyet Ilie Năstase gravírozott aláírása egészít ki. Ugyanakkor az új ékszermodellek megőrzik a rugalmasságot, a szimmetriát, valamint az ellenálló foglalatot, amelyről ez a típusú karkötő már jól ismert.

 „A nevem mindig is szorosan kapcsolódott a teniszben nyújtott teljesítményemhez. Az a tény, hogy ma egy ékszermárka karkötőjén szerepel az aláírásom, amely a bátorságról és az elszántságról szóló üzenetet hordozza, megtisztelő számomra. A tenisz szimbólumai beleivódtak a teniszkarkötőbe, amely történelmet írt, és ezentúl sok más történetet is inspirálni fog. Ez a TEILOR vásárlóknak dedikált albumokban is megtalálható, amelyeket dedikáltam” – mondta Ilie Năstase a TEILOR-ral való együttműködésről.

A saját tervezésű kollekció több mint egyéves kitartó munka eredménye, a teniszező saját kézjegyével ellátott kollekciót kifejezetten a TEILOR számára készítették el, az ünnepi év alkalmából. A fehér, rózsaszín vagy fekete aranyból készült teniszkarkötők fekete vagy tiszta gyémántokat, valamint drágaköveket – rózsaszín, kék és fekete zafírokat – tartalmaznak. Így a ritkaságáról ismert fekete zafír abszolút újdonságot jelent, mivel először szerepel a TEILOR ékszerkollekcióiban teniszkarkötőben.

A Ilie Năstase tenisz-kapszulakollekció a siker ünneplése. Az együttműködést egy különleges album is jelzi, amely egyszerre mutatja be az új, újraértelmezett teniszkarkötők történetét és az Ilie Năstase-val készült fotókat. A kollekció minden egyes karkötőjéhez az népszerű sportoló által dedikált album ajándék példánya jár.

 „Különleges módon ünnepeljük fennállásunk első 25 évét. Így merült fel egy kapszulakollekció ötlete, amelyben a bátorságot és az ambíciót ünnepeljük, az inspiráció forrása pedig minden idők legjobb román teniszezője, Ilie Năstase volt. Megtisztelő számunkra, hogy nyíltan felkarolta az egész projektet. Ma már minden TEILOR üzletben megtalálható a tervezéstől a gyártásig házon belül létrehozott kapszulakollekció, amely az egyik világelső teniszező aláírását viseli” – mondta Florin Enache, a TEILOR alapítója.

A teniszkarkötő az elmúlt évtizedekben az egyik legnépszerűbb ékszerdarabbá vált, amely a klasszikus és a modern elemeket ötvözi időtálló mintákkal, és akár évtizedeken át is viselhető. Ez a karkötőtípus a múlt század elején kezdett népszerűvé válni, eredetileg „Örökös karkötő” néven ismerték, és csak a legfontosabb alkalmakkor viselték. 1978-ban azonban, amikor az US Open egyik mérkőzése során Chris Evert teniszező elvesztette a karkötőjét, megállították a meccset, hogy meg tudják keresni az ékszert; ettől kezdve pedig teniszkarkötő néven vált ismertté ez a darab.

Az Ilie Năstase tenisz-kapszulakollekció kiegészíti a TEILOR portfólióját, amely arany, platina és titán ékszerek széles választékát hordozza magában gyémántokkal és drágakövekkel. Az új karkötők a TEILOR üzletekben és online, az üzletlánc e-kereskedelmi platformjain keresztül kaphatóak.

- bdpst24.hu

Check Also

Régiók Kincsei – hazai finomságok a SPAR polcain 

Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók Kincsei programjával, amelynek keretében már …