Így még soha nem hallottuk: „börtönkórussal” csendül fel a ’Szóljon hangosan az ének’

  • A Valami Amerika sorozatban nemcsak Soltész Rezső, de az egyik legnagyobb slágere is főszerepet kapott. Legendás dala most a börtönkórus előadásában hangzik el.

A Valami Amerika sorozat tehetségkutatójába, a Galaxisba egy börtönkórus is bejutott. A csapat nem akármilyen dallal hangol a tehetségkutató következő fordulójára. A zsűriben helyet foglaló Soltész Rezső egyik legendás dalát, a ’Szóljon hangosan az ének’ című slágert is előadják, amelyhez Faragó András ’Topy’, a sorozat Mónikája is segédkezik.

„Valóban szürreális, az, hogy rabláncon bevonulnak a kórus tagjai a helyes kis ruháikban. Döbbenetes, már maga az, hogy egyébként utána gyönyörűen megszólal. A doni kozák kórus sehol nem volt hozzájuk képest és hát ugye megint előkerült az, hogy én nem nagyon tudom elviselni – ami már a második részben is volt – a hamis hangokat.

Az én kifinomult zenei világom, Mónikának ez a világa nem tűri meg azt a dolgot, hogy ne legyen szép az előadás” – árulta el Faragó András a Fókusznak, aki egyébként a ’Börtön ablakába’ című dalt is elénekli a kórussal. „Operett-musical szakon végeztem a Színművészetit, a mai napig természetesen folyamatosan játszom zenés dolgokat, ez ilyen szempontból nem állt messze tőlem. A külső érző szívet takar, mint szokott lenni” – mondta a színész, akinek alakítását a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/11/08/soltesz-rezso-arpa-attila-sztar-borton-korus-galaxis-tehetsegkutato linken lehet megtekinteni.

- bdpst24.hu

Check Also

A Budapest Select Prezentáció pezsgő kreatív központtá vált a milánói divathéten

A hazai divat és kreatívipari márkák, művészek egy izgalmas prezentáció keretében mutatkoztak be a Milan …