Kálloy Molnár Péter: Akkor öregszünk meg, ha a gyereket teljesen feladjuk magunkban

Arisztokrata felmenői vannak, és a kreativitását a gyerekkorának köszönheti – ezúttal a népszerű színészt, az improvizáció nagymesterét, Kálloy Molnár Pétert kötöttük hazugságvizsgálóra. A 20 perc őszintén legújabb részéből kiderül, hogy Kálloy Molnár Péter arisztokrata származású, méghozzá apai ágon. A Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös műsorában a népszerű színész, rendező arról is beszélgetett Peller Mariannal, hogy mennyire befolyásolhatta ez a művészetét.

A „20 perc őszintén” sorozat lényege, hogy közismert emberek vállalják, megválaszolnak bizonyos kérdéseket úgy, hogy közben egy hazugságvizsgálóra kötik őket. A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Peller Mariannal beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

Kálloy Molnár Péter szerint a kreativitása a gyermekkorából fakad, mert sokat játszott egyedül: „Éjjel-nappal saját magamat közvetítettem. Ha bicikliztem 3 órát, azt versenyszerűen közvetítettem, hogy ne unatkozzak.” A kreativitás, a játékkedv, és a játszás iránti elkötelezettség a mai napig megmaradt benne. „Akkor öregszünk meg, ha a gyereket teljesen feladjuk magunkban” – vallja. Szerinte ez a titka annak, hogy vannak 20 éves öregek és 70 éves fiatalok.  

A hazugságvizsgálóra kötve Kálloy Molnár Péter igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy elégedetlen típus-e. Például zavarja, hogy nála gyengébb képességű emberek sokkal több lehetőséget kaptak, és 53 évesen egyetlen díja sincs.  „A hazámnak picit el kellett volna ismernie, hogy az a kis porszem, aki én vagyok, megpróbál adni ennek a nemzetnek valamit” – mondja erről. Hozzáteszi, ha választania kellene a díjak és aközött, hogy megvalósíthassa álmait, például filmeket rendezhessen, habozás nélkül az utóbbit választaná.

 

Hogy Kálloy Molnár Péter mi miatt elégedetlen magával, és öt verseskötete ellenére miért nem tartja magát költőnek, az is kiderül a „20 perc őszintén” legújabb részéből.

  • A műsor készítője a P&A Productions, támogatója a Márka és a Cofidis.
  • A műsor hetente jelentkezik új részekkel, és 2023. október 31-étől tekinthető meg a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján. 

- bdpst24.hu

Check Also

Fontosnak tartjuk, mégsem járunk szűrővizsgálatokra

Még mindig félünk és halogatunk A bajt könnyebb megelőzni, mint kezelni – mégis csak minden …