Földes Eszter elárulta, hogy miért ismerte meg későn Lovasi András munkásságát

A Valami Amerika sorozat Vivijét alakító színésznő elárulta, hogy a film első része milyen érzéseket váltott ki belőle, ahogy azt is, milyen szórakozási formáknak hódolt a film debütálásakor.

Bala lányaként, azaz Vivi szerepében láthatják a nézők a Valami Amerika sorozatban Földes Esztert, akinek karaktere a Galaxis tehetségkutatójában zsűriként is feltűnik. A színésznő – zsűritársaival együtt – most felelevenítette, hogy milyen emlékeket őriz a filmről. „Nagyon bírtam az első részt, de egyébként nem vagyok egy rajongó típus. Már fiatalon is „koravén” voltam és most is az vagyok a koromhoz képest…akkoriban annyira más dolgok érdekeltek” – mondta a Fókusznak Földes Eszter, aki csak később ismerkedett meg férje, Lovasi András munkásságával is.

„Én nem az akkori Gödör Klubba jártam koncertekre, hanem a Zeneakadémiára és a MÜPÁ-ba…és akkor ide csatolnám, hogy emiatt a férjem életműve is kimaradt egészen addig, amíg hozzá nem mentem” – tette hozzá a színésznő, akit a film zeneisége megfogott. „A zenés részeket imádtam, a ’Tépj szét!’ az egyik kedvencem” – árulta el Földes Eszter.

Az interjú a https://rtl.hu/fokusz/2023/11/08/valami-amerika-tehetsegkutato-a-kulisszak-mogott linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Az X-Faktort nézve szemelte ki párját Miskovits Marci

A műsorvezető nem tétlenkedett, azonnal felvette a kapcsolatot Nicuta Nicoval, aki nyitott volt a beszélgetésre. …