A MARVEL STUDIOS „ECHO” SOROZATA 2024 JANUÁR 10-ÉN ÉRKEZIK A DISNEY+-RA             

A Marvel Studios „Echo” sorozata január 10-től lesz elérhető a Disney+-on. A Maya Lopez elétét követő sötét, akciódús drámasorozat öt epizóddal érkezik, ráadásul a Marvel sorozatok történelmében először az összes rész elérhető lesz a premier napján. 

Egyetlen bűn sem marad megtorlás nélkül 2024. január 10-én, amikor a Marvel Studios „Echo” sorozata elindul a Disney+-on, amihez már az új előzetes és a plakát is elérhető. Az öt epizódból álló streaming sorozat Maya Lopez (Alaqua Cox) életét mutatja be, akit Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) bűnözői birodalma üldöz. A hősnőnek, mikor az útja során hazatér, szembe kell néznie saját családjával és a tőlük származó örökségével. A rajongók mind az öt epizódot megnézhetik egyszerre, ugyanis ez az első olyan Marvel-sorozat, amelynél az összes rész elérhető lesz a premier napján.

Az „Echo” főszereplői még Chaske Spencer („Wild Indian”, „Az angolok”), Graham Greene („1883″, „Goliath”), Tantoo Cardinal („Megfojtott virágok”, „Dex nyomozó”), Devery Jacobs (FX: „A rezervátum kutyái”, „Amerikai istenek”), Zahn McClarnon („Sötét szelek”, FX: „A rezervátum kutyái”), Cody Lightning („Hey, Viktor!”, „Four Sheets to the Wind”) és Vincent D’Onofrio („Sólyomszem”, „Godfather of Harlem”). 

A sorozatot Sydney Freeland (Navajo) és Catriona McKenzie (Gunaikurnai) rendezi. Az executive producerek Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Richie Palmer, Jason Gavin (Blackfeet), Marion Dayre és Sydney Freeland. A co-producerek Jennifer L. Booth és Amy Rardin.

Magyar feliratos előzetes: https://www.facebook.com/DisneyPlusHU/videos/301647646087538 

A képek és a plakát elérhetők itt: https://app.box.com/s/wy1pkyn5lswid0nzw37s2pgg2hak01gx

Facebook: @DisneyPlusHU 

- bdpst24.hu

Check Also

Dresszkód: csillogás! – ünnepi outfitek a VAN GRAAF-tól

Hamarosan itt az év legcsillogóbb időszaka! Legyen szó céges karácsonyi partiról, ünnepi vacsoráról vagy éppen szilveszterről, …