Linczényi Márkó fanatikus rajongója Tóth Andinak

„Ő annyira önazonos” – Linczényi Márkó fanatikus rajongója Tóth Andinak, derült ki a hazugságvizsgálatán

A zenész a „20 perc őszintén” legújabb részében arról is beszélt, alapvetően megváltoztatta az apaság. Ugyanakkor még mindig vannak dühkezelési problémái, és van valami, amitől kifejezetten retteg.

„Most már 40 éves vagyok, le kell takarodni a színpadról” – mondja a KOLIN énekese, aki manapság Síkideg címmel egy rendkívül népszerű podcastot visz, a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe közös produkciójában, a „20 perc őszintén” című műsorban.

A „20 perc őszintén” sorozat lényege, hogy közismert emberek vállalják, megválaszolnak bizonyos kérdéseket úgy, hogy közben egy hazugságvizsgálóra kötik őket. A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Peller Mariannal beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

Linczényi Márkó arról beszélt Peller Mariannak, hogy ma már nem akar világsztár lenni. Az ő életében manapság egészen más van a fókuszban: az apaság. Úgy érzi, emberileg és szakmailag is jobb lett, mióta megvannak a gyerekek: „Majd csak akkor vállalok gyereket, ha összejött a ház, a kocsi, a fizetésem – ez egy hülyeség. Hát utána kezdesz el élni” – mondja erről.

A hazugságvizsgálóra kötve kiderült, hogy Márkó exhibicionista, kényszeres rendmániás, járt pszichoterápiára, valamint vannak dühkezelési problémái. És ezzel a gyereknevelésben is szembe kell néznie: „Én vagyok a bulis papa, aki mindig kacag, produkálja magát, de ott van bennem Jack is a ragyogásból, néha egy hajszál választ el, hogy széttörjem az ajtót.”

Szerinte az ember érzelmi alapon működő lény, nem egy gép, ezt nem hazudhatjuk el a gyerekek elől. Van olyan, amikor apának meg anyának rossz napja van, és kiabál, csak utána legyen valami megoldás: „10 percen belül bemegyek és elmagyarázom, mi történt, és ezt jól veszik a gyerekek.” Ugyanakkor ezen a tulajdonságán változtatna, ha tudna.

A műsorban arról is beszélt, hogy miért lett fanatikus rajongója Tóth Andi instagram profiljának: „Ő annyira önazonos, hogy egész egyszerűen nem tudom nem nézni. Az, hogy valaki meglát egy pókot és ezen úgy felháborodik, hogy félig elkezd angolul beszélni, ezt kitalálni sem tudnám, tehát muszáj néznem.”

Ő teljesen másképp működik: „Én ezt nem tudom. Mindig van egy felettes én, aki felülbírál, aki kicsit kontrollál, tehát egy őrláng van a fejemben, szerintem neki nincs, és ez tök jó, ezért tudok érte rajongani.”

Linczényi Márkó a hazugságvizsgálatán azt is elárulta, van valami, amitől igazán retteg. Hogy mi az, kiderül a „20 perc őszintén” legújabb részéből.

A műsor készítője a P&A Productions, támogatója a Márka és a Cofidis.

A műsor hetente jelentkezik új részekkel, és 2023. október 31-étől tekinthető meg a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján. 

- bdpst24.hu

Check Also

Fashion Awards Hungary: Palvin Barbi visz mindent? 

2024-ben 20 éves a Fashion Awards Hungary díjátadó gála. Ez itthon a divat szcénájának a kedvelt és sokak …