Hogyan inspirálják a felhasználók az innovációt a Binance-nél?

A Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének alapítója és vezérigazgatója, Changpeng Zhao (CZ), osztotta meg gondolatait a vállalat küldetéséről és jövőjéről. Az alábbiakban szó szerint közöljük CZ nyílt levelét.

„Felhasználóként Ön áll mindennek a hátterében, amit a Binance-nél teszünk.

Nem önmagukért, nem cél nélkül fejlesztünk termékeket. Mindig is az volt a missziónk, hogy növeljük az emberek pénzügyi szabadságát. Ehhez a vízióhoz mindvégig hűnek maradva fejlesztjük folyamatosan a termékeinket, odafigyelünk a felhasználóinktól érkező visszajelzésekre és arra törekszünk, hogy a számukra valóban hasznos funkciók bevezetésével minél jobb felhasználói élményt tudjunk nyújtani nekik. Egy olyan iparágban tevékenykedünk, ahol nem engedhetjük meg magunknak, hogy hátradőljünk, és nem elégedhetünk meg az ≫éppen jó≪-val. Ébernek és gyorsnak kell lennünk, oda kell figyelnünk a piaci környezet változásaira és a felhasználóink igényeire, és meg kell ragadnunk minden adódó lehetőséget az egyedi felhasználói élmény megteremtésére. Ennek a hozzáállásnak köszönhetjük, hogy képesek voltunk átvészelni nagyon nehéz időszakokat a kriptopiacon, és képesek voltunk felépíteni egy egész ökoszisztémát az elmúlt hat évben, amelynek része a világ legnagyobb kriptotőzsdéje is.

Ez a gondolkozásmód szolgált alapjául a hitvallásunknak, amely végül két szóban kristályosodott ki: Keep building, vagyis folyamatosan építkezünk.

Mindez nem csupán egy mottó – ez a megközelítés teljesen áthatja a szervezetünket. A kisebb finomításoktól az átfogó frissítésekig minden, amit létrehozunk és a felhasználóinkhoz eljuttatunk, a missziónkat tükrözi, amelynek fókuszában a lehető legbiztonságosabb, leghatékonyabb és leginkább felhasználóbarát termékek nyújtása áll annak érdekében, hogy a digitális pénzügyi eszközök minél szélesebb körben váljanak elfogadottá, és így további egymilliárd felhasználó léphessen be a kriptopiacra. A missziónkat úgy tudjuk valóra váltani, ha folyamatosan figyelemmel kísérjük a piac fejleményeit, és odafigyelünk a közösségünktől hozzánk érkező visszajelzésekre.

Ezért állítottunk fel a közelmúltban egy Ügyféltámogató csapatot, amely aktív párbeszédbe kezdett a felhasználóinkkal a közösségi média felületein. Ezen kívül egy, az új szolgáltatások iránt megfogalmazódó igényeket és a visszajelzéseket figyelő testületet is létrehoztunk (Feature Rrequest & Feedback Board), amelynek az a feladata, hogy megkönnyítse a felhasználóinknak az ötleteik megosztását arról, hogy a jövőben milyen termékfejlesztéseket látnának tőlünk szívesen. Mindkét kezdeményezésünk bizonyította már az életképességét. Minden hónapban százával kapjuk a kéréseket és a javaslatokat. Egy külön csapatot állítottunk fel csak azért, hogy ezeket a visszajelzéseket feldolgozza és továbbítsa a termékfejlesztőinknek – közülük többet át is ültettünk már a gyakorlatba. A hozzánk beérkezett felhasználói visszajelzésekből egyedül szeptemberben több mint 300-at validáltunk, amelyek közül jónéhány új, és már bevezetett termékeknek és szolgáltatásoknak vetette meg az alapját. Ezekről rövidesen részletesen is beszámolunk.

Annak ellenére, hogy hatalmas fejlődésen mentünk keresztül az alapításunk óta, soha nem tekintettem lezárt, kész projektként a Binance-re. Folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásainkat és a termékeinket, figyelembe véve az iparágunkat jellemző trendeket, továbbá a felhasználóink tapasztalatait és igényeit. A Binance-t és az iparágunkat az viszi előre, hogy hiszünk a felhasználóink által inspirált innovációban és a változás erejében.

Ez vezet el bennünket a #BinanceBuild mottóhoz.

Talán már találkoztak vele az X-en (korábbi Twitter). Egyszerű mottó ez, ugyanakkor jól megragadja azt a szellemiséget, amely az elmúlt évek növekedését mozgatta. Mindig hűek maradtunk ahhoz a küldetésünkhöz, hogy növeljük az emberek pénzügyi szabadságát, mindvégig a felhasználóink igényeire és a platformunkon szerzett tapasztalataira összpontosítva.

Ezért akárhányszor csak a #BinanceBuild felirattal találkozik a hivatalos kommunikációs csatornáinkon, idézze fel magában, hogy felhasználóként Ön áll minden cselekedetünk középpontjában. Továbbá azt is: azért feszegetjük folyamatosan a határainkat, hogy megtudjuk, mit tehetünk még egy jobb jövő, az iparágunk és a közösségeink érdekében. Arra is emlékeztetheti ez a mottó, hogy mindig meghallgatjuk a visszajelzéseket, folyamatosan építkezünk, és új szolgáltatásokat nyújtunk a felhasználónknak: Önnek.

A mi erősségünket nem csupán az általunk alkalmazott technológiák és a szolgáltatásaink adják, hanem éppen ennyire a közösségünk is.

Építsünk egy jobb jövőt! Együtt, összefogva.

#BinanceBuild

CZ”

- bdpst24.hu

Check Also

A bitcoin és az aranyhalak

A világ változik, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy az elsőként hallott információ alapján alkossunk …