Pumped Gabo: Isten szemében nem akkor leszel menő…

  • ha veszel egy Jordan cipőt vagy egy szórakozóhelyen prostikkal kólázgatsz

Új évaddal folytatódik a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe közös sorozata, a „20 perc őszintén”, az október 31-étől látható nyitóepizódban Pumped Gabót láthatjuk poligráfra költve. Felfedezte Istent, rájött, hogy az egója helyett a lelkét kell kielégítenie, és ma már zavarja, hogy sokan butábbnak tartják, mint amilyen – derült ki Pumped Gabo hazugságvizsgálatán.

A „20 perc őszintén” sorozat lényege, hogy közismert emberek vállalják, megválaszolnak bizonyos kérdéseket úgy, hogy közben egy hazugságvizsgálóra kötik őket. A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Peller Mariannal beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

Nagy utat tett meg Pumped Gabo azóta, hogy a 2015-ös Balaton Soundon megismerte az ország. Először csak az derült ki róla, hogy érdekli a környezetvédelem, ma pedig már azt mondja, felfedezte Istent: „Isten szemében nem akkor leszel menő, ha veszel egy Jordan cipőt, vagy veszel egy S osztályt, vagy egy szórakozóhelyen prostikkal kólázgatsz, meg csinálsz egy 300 ezres számlát. Nem ettől leszel menő Isten szemében, hanem attól, ha fokozatosan jó dolgokat cselekszel” – mondta Peller Mariannak.

Elmesélte, hogy ő ráadásul egy közeli gyermekotthonba jár rendszeresen, mikulásműsort készített a gyerekeknek, húsvétkor pedig csokitojás-keresést szervezett: „Ezek azok a dolgok, amikor a lelked kielégül. Ez az, amikor Isten azt mondja, hogy hm, ez egy fasza csávó!”

A hazugságvizsgálóra kötve igennel válaszolt arra a kérdésre, zavarja-e, hogy sokan butábbnak tartják, mint amilyen: „Nagyon zavar. Mindig azt mondanám, hogy leszarom, de nem.” Ugyanakkor arról beszélt, a Pumped Gabóságát nem adja fel. „Nem érzem terhesnek, mert ebből élek, ez a karakter jó karakter.”

„Olyan rendszerben élünk, ahol a faszsággal, a hülyeséggel lehet érvényesülni” – tette még hozzá. Hogy mitől változott meg ennyire Pumped Gabo, miért kell szerinte az üzleti világban hazudozni, miért volt fájdalmas a gyerekkora, és miért nem akar már olyan lánnyal járni, aki kívülről jól néz ki, de belül rohad, kiderül a „20 perc őszintén” legújabb részéből.

A műsor készítője a P&A Productions, támogatója a Márka és a Cofidis.

A műsor hetente jelentkezik új részekkel, és 2023. október 31-étől tekinthető meg a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján. Az első epizód itt található.

- bdpst24.hu

Check Also

Vörösmarty Színház: A kék hajú lány + interjú

Két szereposztással is bemutatta a Vörösmarty Színház a Dóka Péter regényéből készült színdarabot, A kék …