2023 Arnold Strongman Classic előrejelzések

A versenyzők idén azért a megtiszteltetésért küzdenek, hogy 2023-ban először nyerhessenek egy nagy nemzetközi erősember találkozót. Az ohiói Columbus ad otthont ennek az eseménynek kevesebb mint két hónappal az áprilisi The World’s Strongest Man előtt. 

Figyelemre méltó, hogy a 2022-es Arnold Strongman Classic két legjobb versenyzője és első helyezettje, Oleksii Novikov és Martins Licis nem lesz jelen ezen a versenyen, ami még bizonytalanabbá teszi a bajnokságot. Ennek ellenére mi mindent megteszünk, hogy a legjobb jóslatainkkal szolgáljunk arra vonatkozóan, hogy ki fog jól szerepelni és ki viszi haza az aranyat. A gyuras.hu bemutatja az esélyeseket.

Luke Stoltman

Luke egy olyan harcos, aki évről évre egyre erősebb. A 2021-es Európa legerősebb embere versenyen elért első helyezése és ugyanezen a versenyen 2022-ben elért második helye is ezt a folyamatos erőnövekedést bizonyítja. Nyomóereje szinte páratlan, így arra számítunk, hogy az osztrák Oak versenyen előkelő helyezést ér el.

Tom Stoltman

Tom, akárcsak a bátyja, egy olyan erő, amivel számolni kell. A világ legerősebb embere címet 2022-ben és 2021-ben is megszerezte, és várhatóan háromszoros győzelemre éhes lesz. Még az Arnold Strongman Classic-ot sem fogja megkímélni a versenyzői ereje. Ha ezen a versenyen atlaszkövek lennének, még félelmetesebb lenne vele szembenézni.

Trey Mitchell

Trey az utóbbi időben egyre többször tűnik fel az erősemberek között. A Shaw Classic két győzelme és más nagynevű versenyeken, például a wsm-en elért magasabb helyezései biztosítanak minket arról, hogy képes lesz hazavinni a trófeát az Arnoldon. Nagyon bízunk benne, hogy győzni tud, különösen az elefántrudas felhúzás versenyszámban.

Mateusz Kieliszkowski

Világrekordot jelentő nyomóerővel és lenyűgöző gyorsasággal és kondícióval rendelkezik, így képes uralni bármelyik erősember-versenyt. Kieliszkowski versenyeken elért eredményei alapján mindig a dobogón vagy annak közelében áll. Az első Arnold Strongman-versenyen aratott első győzelmére éhezve várhatod tőle, hogy készen áll a csúcsra. A favázas cipelés különösen egy olyan versenyszám, amelyről tudjuk, hogy képes uralni.

Pavlo Nakonechnyy

Pavlo a lenyűgöző erőemelői teljesítményei után ugrott be az erősemberek közé. A tavalyi Giants Live-on aratott győzelme és lenyűgöző súlyemelő képessége méltó ellenféllé teszi őt. A 23 éves ukrán versenyzőtől nagyszerű dolgokat várhatunk. Ő és Trey Mitchell valószínűleg egy lenyűgöző felhúzási klinikát fognak bemutatni.

Mitchell Hooper

Hooper egy másik erőművész, aki az utóbbi időben robbant be az erősemberek közé. A kondíciója, a lenyűgöző ereje mellett, az állóképességgel kapcsolatos események élvonalában tartja őt, mint például az idei Wheel of Pain. Ne lepődj meg, ha a dobogón találod, különösen a magas ismétlésszámot igénylő versenyszámokban.

Bobby Thompson

2020-ban a 9., 2021-ben a 6., 2022-ben a 3. helyezett. Ha Bobby tartja ezt a pályát, akkor ez lesz az egyik legkeményebb emelkedés a bajnoki cím felé, amit valaha láttunk. Bobby biztos, hogy bizonyos versenyszámokban, különösen az osztrák tölgyfa rönkfelvonón, komoly küzdelmet fog vívni.

Rob Kearney

Ha az erősségről beszélünk, akkor Kearney-ről beszélünk. A technikája és az emelőereje lehetővé teszi számára, hogy a legjobbakkal is felvegye a versenyt, annak ellenére, hogy nem óriási termetű. Kearney egy következetesen fenyegető versenyző, aki idén biztosan nagy show-t fog nyújtani.

Maxime Boudreault

Boudreault egy másik technikai erőmű az erősember-színtéren. A közelmúltban minden jelentősebb erősember-versenyen a csúcsra törő versenyzői karrierje kétségtelenül a versenyzési módjának köszönhető. Várhatóan ismét az ő ereje és állóképessége lesz az uralkodó.

Tom Evans

Talán Tom Evans rendelkezik a legkevesebb versennyel a háta mögött, mégis az általa indított versenyek 50%-át megnyerte. Ne becsüld alá a tapasztalatát, mert ha megnézed, ahogy emel, az bőven elég lesz ahhoz, hogy lenyűgözzön.

Kik a legesélyesebbek?

  • Tom Stoltman
  • Trey Mitchell
  • Mitchell Hooper

A gyuras.hu-n olvashatsz edzésről, táplálkozásról és sok minden érdekességről a testépítés világából. Olyan izgalmas témákról találsz cikkeket, mint az otthoni edzésterv, vagy a 9 érdekesség az olívaolajról.

- bdpst24.hu

Check Also

NAV: „Rendszeres termék”

– elnevezés szerepelt a rakományjegyzéken, melyről kiderült, hogy valójában közel tízezer hamis ruhát jelent. Az …