Szilveszter Budapest 2023 – Program ötletek

Budapest egy csodálatos város, amely számos szilveszteri programot kínál azoknak, akik emlékezetesen szeretnék búcsúztatni az óévet és köszönteni az újat. Legyen szó koncertről, buliról, vacsoráról vagy sétahajózásról, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lehetőséget. Íme néhány ötlet, hogy mivel töltheted el a 2023-as év utolsó napját a fővárosban!

Szilveszteri sétahajózás

Ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor ne hagyd ki a szilveszteri sétahajózást, amely egy felejthetetlen élményt nyújt. A szilveszter sétahajó fedélzetéről szemlélve egészen más, hiszen a Dunán ringatózva csodálhatod meg Budapest fényekben pompázó látványosságait. 

Többféle hajóút közül választhatsz: a különböző ajánlatok között vacsora- és italcsomag és élő zenés programok várnak, így biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelőt. A hajóutak általában néhány órát ölelnek fel, így bőven van időd élvezni az újév beköszöntét.

Szilveszteri buli

A szilveszter Budapest szívében mindenképpen felejthetetlen lesz, főleg, ha szereted a zenét és a táncot! Választhatsz a város legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszínei közül vagy ellátogathatsz egy hangulatos színházteremben tartott szilveszteri partira.

Az előbbi kategóriába tartoznak a vásárok és a hatalmas jégpálya is. A szabadtéri programokon melegítő italok és népszerű hazai előadók várják az érdeklődőket, és természetesen a tűzijáték sem marad el. Ha pedig egy színházterembe látogatsz el, zenés szilveszteri kabarét, szilveszteri koncertet vagy egyéb előadást is megnézhetsz, ahol ismert humoristák és más sztárvendégek gondoskodnak a hangulatról.

Romantikus szilveszteri vacsora

Ha a romantikus városokat vesszük, Budapest biztosan elöl van a listán. Ezért ha inkább egy romantikus vacsorára vágysz a szerelmeddel, érdemes ellátogatnod valamelyik budapesti étterembe, ahol különleges menüvel és pezsgővel várják az ünneplőket. 

Számos helyen várnak olyan vacsora estek, ahol nem csak finom ételeket, hanem élő műsort: koncertet vagy stand-up comedy-t is kaphatsz. De választhatsz olyan borokra specializálódott éttermet is, ahol egy kellemes borvacsora után megismerkedhetsz a környék boraival és a magyar borvidékek titkaival.

- bdpst24.hu

Check Also

Egy új fejlesztésnek köszönhetően egyszerűsödik a parkolás a Yettelesek számára

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő „vedd meg most, fizesd később” …