Serbán Attila és családja már nagyon várják második gyermekük születését

  • A színész élete egyik legboldogabb időszakát éli, hamarosan újabb taggal bővül majd a család, akit mindannyian nagyon várnak.

Hihetetlen munkatempót diktál Serbán Attila, akit számtalan zenés darabban, fellépésen láthatnak a nézők. A színész igyekszik is mindent megtenni azért, hogy bírja a tempót. „Bármelyik munkámról is legyen szó, mindent beleadok. 46 évesen ezt úgy tudom megtenni, hogy a pszichés háttérnek és a pihenésnek meg kell lennie. Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre.

Én mindig hozzáteszem, hogy a hang is. Volt, hogy nem volt minden rendben körülöttem és éreztem, hogy a munka sem úgy ment. Nekem nélkülözhetetlen a család, hogy ezen a téren minden rendben legyen. Ahogy a pihenés is, 20 évesen még nem értettem a nagyszüleimet a sziesztával. Ma már bizony én is igénylem, hogy legyen 40 percem, másfél órám, amit pihenéssel tölthetek. Ez is kell ahhoz, hogy formában legyek a színpadon” – árulta el a Sláger FM-en Serbán Attila, aki a szakmai sikerek mellett büszke édesapa is.

Munkácsy Kata és Serbán Attila (Fotó: Schumy Csaba)

„A lányom már hat éves. Annak idején nem tudtam elképzelni milyen is lesz az apaság. Elképesztő boldogság, nagyon élvezem, hogy apa vagyok. A párommal nagyon boldogok vagyunk. 16 év korkülönbség van közöttünk, de ez sosem jelentett problémát. 10 év után házasodtunk össze, együtt vészeltük át a COVID-ot is. Nekem az a legfontosabb, hogy biztonságban tudjam a családom. Hamarosan megszületik a második gyermekünk, akit szintén nagyon várunk. Igazán boldogok vagyunk” – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Serbán Attila.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/3UaSk8ScP2cr64jUcg7dy9 linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Kiosztották az InStyle #Képesvagyok 2024 díjait

Inspiráló történetek és példaképek a W Budapest Hotelben Idén harmadik alkalommal került megrendezésre az InStyle …