Rózsaszín csomagolású gombák a Kifli.hu kínálatában

Idén már harmadik alkalommal vesz részt a Kifli.hu az októberi rózsaszín kampányban, amelynek keretein belül a Bio-Fungi cégcsoport a rózsaszín csomagolású termesztett gombatermékek eladásából befolyt összeggel a budapesti Szent Margit Kórház és a SOTE Belgyógyászati és Onkológiai Osztály mellrák ellenes munkáját segíti.

“A vásárlók segítségével idén is részt veszünk a kampányban és a Kiflis dolgozók is rendelik a terméket, segítünk, ahogy tudunk. Annyira a szívügyünknek érezzük a kampányt, hogy rózsaszín napot is tartottunk az irodában és az erről készült képpel támogatjuk meg az üzenetet” – mondta el Fülöp Katalin marketing igazgató. 

Magyarországon évente közel nyolcezer új emlődaganatot diagnosztizálnak és mivel a korai stádiumban felismert emlődaganat jó eséllyel gyógyítható, így a hangsúly a megelőzésen és a szűrővizsgálatok fontosságán van. Erre hívja fel a figyelmet minden év októberében a cég GoPink kampánya a rózsaszín csomagolású gombatermékeivel, amelyek egész hónapban megtalálhatók a Kifli.hu online szupermarket kínálatában.

- bdpst24.hu

Check Also

Négy szuper kreatív ötlet az adventi időszakra 

Az advent az év egyik legvarázslatosabb és legizgalmasabb időszaka. A gyertyagyújtások, otthonunk dekorálása, a karácsonyi …