Évszakváltó immunerősítés – GymBeam termékajánló

Lassan az indián nyárnak is búcsút inthetünk, itt az ideje, hogy felkészítsük magunkat az új kihívásokra, immunrendszerünket pedig felerősítsük az elkövetkező időszakra, hogy aztán tavaszig bírjuk energiával. A GymBeam termékajánlója mindenki számára tartogat őszi kincseket!

Ashwagandha a stresszes hétköznapokra

Sokan nehezen birkózunk meg a mindennapokkal, gyakran stresszelünk és feszültnek érezzük magunkat. Ilyenkor jól jöhet egy hasznos segítőtárs. Az indiai giznengként is ismert ashwagandha az adaptogének közé tartozik; olyan természetes hatóanyag, amely gondoskodik a mentális teljesítményről, még egy stresszesebb időszakban is. Segít fokozni a koncentrációt, miközben jótékonyan ellazítja a testet. Éppen ezért szedése javasolt diákok, orvosok, menedzserek, ügyvédek, sportolók számára is. Magas hatóanyag koncentrációval! Vegánok is fogyaszthatják.

Elérhető: Ashwagandha KSM-66® – GymBeam

Ár: 4 990 Ft

GlowBar fehérjeszelet a jólét szolgálatában

Sok-az-egyben finomság! Ez a könnyű nassolnivaló nem csak az éhséget csillapítja, de gondoskodik a külső szépségedről is! B7-vitamin az egészséges hajért és bőrért, a mentális aktivitásért és az idegrendszer megfelelő működéséért. A fiatalos és friss megjelenést a hozzáadott kollagén biztosítja, amely hidrolizált kollagén peptidek formájában van jelen a szeletben, így könnyebben felszívódik! A cink támogatja a normál kognitív funkciókat, mint a memória és a koncentráció, a szelén pedig erősíti az immunrendszert, hogy ne csak a szellemi, de a testi kihívások során is helyt állj.

Elérhető: GlowBar fehérjeszelet – BeastPink

Ár: 790 Ft

Pink Beauty Gumivitamin az őszi megújulásért, kifejezetten nőknek!

Gumivitamin kifejezetten nők számára, női igényekre? Ez a Pink Beauty, amely egy funkcionális vitamin komplex. Magas kollagén-peptid tartalmával támogatja a női szépséget, miközben segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget. Formulája erősíti a hajat, a körmöt, de a csontokat és az ízületeket is. A szervezetet pedig sejtszinten védi az oxidatív stresszel szemben. Szedése azoknak is ajánlott, akik gyermekáldást terveznek, hiszen a benne található jódnak és cinknek köszönhetően a termékenységre is jótékony hatással van. Friss, gyümölcsös ízének és zselatinos textúrájának köszönhetően öröm fogyasztani!

Elérhető: Pink Beauty Gumivitamin – BeastPink

Ár: 5 990 Ft

Omega 3 + D3-vitamin a megfelelő szívműködésért

Viseld szíveden szíved egészségét – tartja a mondás. Az Omega 3 + D3-vitamin az EPA és DHA zsírsavakkal hozzájárul a megfelelő szívműködés fenntartásához. Tudtad, hogy a szervezet nem képes ezen anyagok előállítására? Ezért nagyon fontos ezek külső pótlása. A csodás DHA ezen felül a gyors agyműködéshez és a jó látás fenntartásához is hozzájárul. A D3-vitamin erősíti az immunrendszert, részt vesz a sejtosztódás folyamatában, így segíti a szervezet regenerálódását – a kevésbé napsütéses évszakokban pedig különösen fontos a pótlása. Mivel a D-vitamin zsírban oldódó, így a zsírsavakkal való kombinálása biztosítja a megfelelő felszívódását.

Elérhető: Omega 3 + D3-vitamin – GymBeam

Ár: 4 290 Ft

Gyömbér Shot az immunrendszer megerősítéséhez

Ez a koncentrált ital csupa olyan természetes összetevőből áll, mint a kókuszvíz, a citrom, a méz és a gyömbér, aminek csípős ízét is köszönheti. Támogatni szeretnéd szervezeted ellenállóképességét és vitalitását? A benne található jótékony hatású anyagok fogyasztását javasoljuk a megfázásos időszakban, de az émelygéssel küzdőknek egész évben kiváló orvosság! Pro tipp: az intenzívebb ízek kedvelői önmagában is fogyaszthatják, de egy-egy hűvösebb reggelen forró vízzel keverve teaként is jól esik elkortyolni.

Elérhető: Gyömbér Shot – GymBeam

Ár: 5 790 Ft (9 db)

További inspirációért, szakmai tanácsokért és az egészséges életmódot támogató termékekért keresd fel a GymBeam oldalát.

gymbeam.hu

@gymbeam.hu

#gymbeamhu

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …