New Yokban csapnak össze a nagyágyú gamerek

  • Magyar versenyző is részt vehet a Red Bull Solo Q döntőjén

2022-ben ismét visszatér a Red Bull Solo Q hivatalos 1v1 League of Legends versenye, a new yorki döntőn egy szerencsés hazai versenyző is részt vehet majd Magyarországot képviselve.

Tavaly 33 országból 55 000 résztvevő regisztrált azért, hogy Red Bull Solo Q hivatalos 1v1 League of Legends versenyének győztese legyen. Idén a több, mint 20 országban zajló selejtezők ismét sok izgalmat kínálnak majd mind a résztvevőknek, mind a verseny követőinek.

Ez nem a klasszikus öt az öt elleni játék, a Red Bull Solo Q egyedülálló kihívást kínál, ahol a játékosok három mód közül választhatnak, hogy megnyerjék az 1-1 csatát. Ahhoz, hogy a versenyző győztesen kerüljön ki a párbajból, a következő célok egyikét kell elérnie: legyőzni kétszer az ellenfelet és elpusztítani az ellenfél tornyát.

A magyar selejtezőket szeptember 3-án és 10-én tartják online, a legjobb 16 induló pedig szeptember 23-án a Gamerlandban már élőben csatázhat azért, hogy kvalifikálja magát a világdöntőre. A verseny fődíja a részvétel mellett maga az utazás és a teljes ellátás. A magyar döntős 16 versenyző nagyértékű elektronikai cikkekből álló jutalomban részesül.

További információ: 

https://www.redbull.com/hu-hu/events/solo-q-magyarorszag-2022

https://www.facebook.com/events/600520595063577

- bdpst24.hu

Check Also

Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a …