Szurkolói kisokos az őszi szezonra

  • 3 + 1 tipp, hogy ne csak a saját hangerőddel támogasd a kedvenc csapatod

Erősnek ígérkezik az ősz, legalábbis foci szempontjából. Szeptembertől december végéig szinte minden nap izgulhatunk valamilyen válogatottért. Akár a lelátón, baráti körben összegyűlve, vagy otthon a kanapén követjük az eseményeket, az élményt a szurkolás teszi teljessé. A következő kiegészítőkkel garantáltan átjár a hangulat, és a legszürkébb hétköznapokat is felmelegíti a szurkolási láz. 

Az örök klasszikusok 

A mindent elsöprő hangulat egyik alapfeltétele a hangerő. Nemcsak a pályán küzdő sportolókat, de a szurkolótábor összetartozását is erősíthetik a közös rigmusok, bátorító dalok. A focinóták harsogását kiemelik és erősítik a klasszikus zajcsináló eszközök, a kereplők, tapsrudak és dudák. Az ováció és hullámzás nemcsak a csapatot segítheti győzelemre, hanem a közösségépítő ereje is elismerésre méltó. 

Stílusos megjelenés a lelátón is 

Az összetartozás univerzális szimbólumaként a szurkolók gyakran viselik a kedvenc játékos mezét, szurkolói sálakat, sapkákat, és egyéb, a csapat színeiben pompázó ruhadarabokat. A tökéletes bátorító szett összeállítsa után érdemes az egyéb kiegészítőkre is figyelni. A klasszikus arcfestést kiegészítve lemosható tetoválásokkal is gazdagítható a hovatartozást kifejező eszköztár. A fantáziának szinte semmi sem szabhat határt, az egész arcot elfedő sminktől elkezdve a visszafogott, apró munkákig szinte bármilyen inspiráció megtalálható a közösségi oldalakon. A barátokkal közös arcfestés pedig külön lendületet adhat a meccs előtt. 

Közös ünneplés

A fantasztikus érzés, amikor a kedvenc játékosunk berúgja a győztes gólt, egy újabb ok az ünneplésre. A pillanatot a limitált kiszerelésű Zwack focipalack teheti még tökéletesebbé. A szeptember 1-től limitált darabszámban kapható a 2022-es 0,5 literes Unicum focipalack a jól ismert fűszeres gyógynövénylikőrt rejti, ám kívül Hajrá Magyarok! felirattal buzdít és a szurkolás elsöprő közösségi erejét illusztrálja. Érdemes résen lenni, a nemzeti színeket idéző üveg kizárólag a Spar üzletekben, a Zwack webshopján, illetve mintaboltjában kapható korlátozott darabszámban. Egy ilyen különlegességgel még emelkedettebb lehet a koccintás öröme.

Meccshangulat otthon is 

Amennyiben nincs lehetőség kilátogatni a kedvenc csapat mérkőzésére, a kanapé is kiváló lelátóvá alakítható. Egy jó meccs remek alkalom összehívni a rég nem látott barátokat, sporttársakat egy közös szurkolásra. Az aktuális hangulattól függően bármilyen tematika köré felépíthető a vendégváró falatok elkészítése. A klasszikus sörkorcsolyáktól elkezdve az exkluzívabb VIP szektorokat idéző falatkákig szinte bármit feltálalható, a lényeg, hogy összhangban legyenek az ízek és közösen fogyasszák el a szurkolók.

About bdpst24.hu

Check Also

Telefon és számítógép helyett ásó és gereblye

Átadták a Zöldség-Gyümölcs Hős pályázat díját 100 kilogramm zöldséget és gyümölcsöt, vetőmagcsomagot, illetve foglalkoztatófüzeteket adott …