Bemutatkozik a Lush 2024-es apák napi kollekciója!

  • Minden imádnivaló apának és apafigurának

A friss, kézzel készült kozmetikumokról híres cég bejelentette legújabb apák napi kollekcióját! Az online és a boltokban is elérhető gyűjtemény csak úgy sugárzik az apák és apafigurák iránt érzett szeretettől és megbecsüléstől. 

Ugorj fejest a kozmoszba az Out of this World fürdőbombával, és élvezd, ahogy a nyugtató zöldteapor és az édes vadnarancsolaj mennyei szimfóniában egyesülve ápolja a testet és a lelket, vagy válaszd a vadonatúj Super Dad fürdőbombát, mely tökéletes ajándék a kedvenc szuperhősödnek.

A többi nagyszerű újdonság között megtalálod a Seaside vágható habfürdőt és a True Grit szappant is; segíts szeretteidnek ellazulni a Dinosaur In A Crisis fürdőbombával, mely levendulaolajjal garantálja a nyugis csobbanást.

Apák napja: 2024. június 16.

Out Of This World
Fürdőbomba
2 390 Ft / db
3, 2, 1, irány a világűr! Tégy egy nagy lépést a kádadba, és járd be a naprendszert, ha űr-ületes élményekre vágysz! Az édes vadnarancs és a lime olaja egy űr-jítően felemelő illatban találkozik, a csillagokig repítve a kedved és felöltve energiával. A zéró gravitációs élmény után a tömjéngyanta citrusos-fás illata hoz vissza a földre.
Blue Moon
Szappan
2 990 Ft / 100 gRagyogd be a sötétséget, és mosd le minden gondod ezzel a frissítően citrusos illatú, világító szappannal! Pompás, krémes bázisát a repceolaj, glicerin és extra szűz olívaolaj alkotja, míg a bergamott és a grépfrút olajának párosa mennyei illatban találkozik. Mindemellett ráadásul a hold fényénél feltöltve a foszforeszkáló cink-szulfidnak köszönhetően még világít is a fürdőszobádban!
Super Dad!
Fürdőbomba
2 690 Ft / db
Mi ez?! Egy madár? Egy repülő? Nem, ez Szuperapu! Ez a friss, virágos illatú fürdőcsoda nyugtatja és tonizálja a bőrt a benne található pakisztáni rózsaabszolútnak köszönhetően, mely fenntartható permakultúrás módszerekkel termesztett damaszkuszi rózsából készül.
Shower With Fun
FUN gyurmaszappan
4 290 Ft / 200 gCsutakold le mindened, miközben mókázol! A színek megmutatják, mit mivel moss. A sárga részben található alga puhítja a hajat, a zöld gyengéd őrölt rizzsel radírozza a vállad és a hátad, a lila taguadióporral hámlasztja a bőrt a talpadon, minden másra pedig ott a kék!
Dinosaur In A Crisis
Fürdőbomba
1 690 Ft / db
Néha mindannyian szorongunk egy kicsit – még a dínók is -, ezért most megtöltjük a világot (pontosabban a fürdőkádad) békével és nyugalommal. A rózsaabszolút és rózsaszirompor ellazító keveréke a levendulaolaj segítségével gondoskodik róla, hogy kihaljon a hétköznapi stressz.
True Grit
Szappan
3 290 Ft / 100 g
Egy pompás radírozó szappan a kertészeknek, autószerelőknek és a hétvégi barkácsmestereknek az életedben.  A kakukkfű, a cédrusfa és az elemi olajai erősen gyógynövényes, zöld illatot árasztanak, míg az antibakteriális rozmaringforrázat és a habkőpor remekül tisztítják és radírozzák a bőrt. Egy hosszú nap után a kertben nincs is ennél jobb!
Fresh As
Tusfürdő
3 590 Ft / 125 g-tól
A Fresh As tusfürdő a természet üdeségével dobja fel a reggeli zuhanyrutinod. Friss (nyilván), gyógynövényes, hűsítő, mégis ellazító. Azok számára, akik egy hegy tetején vagy az erdőben érzik magukat a leginkább ellazultnak, a szibériai fenyőtű és a nőszirom olajának keveréke egyedi, alpesi illatot alkot, amely instant felfrissít.
Seaside
Habfürdő
1 790 Ft / 100 g
A türkizkék víz tengert idéző, bőrpuhító habjai a sötét szumátrai pacsuli és a keserűnarancs olajainak melengető illatával ringatnak a nyugalom felé. Az ylang ylang frissítő aromája gondoskodik róla, hogy Dél-Anglia partvidéke valóban életre keljen a kádban.
Adventure Island
Ajándékcsomag
12 190 Ft / db
Kalandozz négy fergetegesen frissítő fürdő- és zuhanycsoda bődületesen őrületes kollekciójával! Ázz a Fresh As tusfürdő gyógynövényes alpesi vízesése alatt, majd csapj le a Dinosaur in a Crisis fürdőbombára, amitől tutira kihal az unalmas fürdés! Csodáld meg az Outback Mate szappan bizsergető eukaliptuszos-citromfüves habjait, majd radírozd és puhítsd a bőröd bestseller Ocean Salt arc- és testradírunkkal.
Out Of This World
Ajándékcsomag
6 190 Ft / db
3, 2, 1…fürdés! A fürdés új dimenziója két friss, vidám különlegességgel! Járd be a világűrt a limitált kiadású apák napi Out Of This World fürdőbomba citrusos illatával, és emelkedj a sztratoszférába az egész éves közönségkedvenc Intergalactic fürdőbomba borsmentás-grépfrútos erejével.
Greatest Hits
Kendőcsomagolás, 70 cm x 70 cm
3 290 Ft / db
Ez az újrafelhasználható kendőcsomagolás 70 x 70 cm méretű, és tökéletesen alkalmas a kedvenc Lush-termékeid becsomagolására. Mintáját a lustálkodással töltött hétvégék és apáink lemezgyűjteményének felfedezése ihlette.
There’s A Bear Over There
Kendőcsomagolás, 50 cm x 50 cm
2 490 Ft / db
Ez az újrafelhasználható kendőcsomagolás 50 x 50 cm méretű, és tökéletesen alkalmas a kedvenc Lush-termékeid becsomagolására. Mintáját a szabadban átélt kalandok és a testet-lelket felélesztő friss hegyi levegő ihlette.

Öröm és gondoskodás egész évben

Fedezd fel állandó kollekciónk termékeit, melynek minden apuka örül majd!

Grass
Tusfürdő
4 490 Ft / 120 g-tól
A dúsan zöldellő búzafűlé és a felemelő bergamott a bőrödet és az érzékeidet is egy meleg, nyári nap frissességével árasztja el.
Dirty
Ajándékcsomag
10 990 Ft / db
Két frissítő, mentolos darab, hogy kellemesen illatozz. Ez a kézzel készült ajándékcsomag remek azoknak, akik szeretnének mindig szuperfrissek lenni. A Lush klasszikus Dirty illata a zuhany alatt és azon kívül is azonnal felüdít.
Wasabi Shan Kui
Sampon
4 490 Ft / 110 g-tól
Ez a stimuláló wasabival, tormával és koffeinnel felturbózott sampon beindítja a hajhagymáid és megerősíti a hajszálaid. Az Epsom-só és a tengeri só erősít és dúsít, a szűz olívaolaj pedig növeli a hajszálak szakítószilárdságát.
Shaved Ice
Borotvakrém
3 990 Ft / 100 g-tól
Cseréld le a borotválkozópamacsot és a szappant valami sokkal kielégítőbbre. A bőrnyugtató zabtej, rózsavíz és olívaolaj segíti a borotva könnyű siklását, csökkenti a pirosságot, és segít megőrizni a bőr rugalmasságát.
Kalamazoo
Szakáll- és arcszappan
4 790 Ft / 100 g-tól
Arctisztítás az ananász zamatával.
A friss, enzimekben gazdag ananászlé tisztít és eltávolítja a szennyeződéseket, a mandula- és jojobaolaj, valamint a kapuazuvaj gondoskodik a sima szakállszőrzetről. Vegyél egy kicsit a tégelyből és masszírozd a szakálladra és az arcodra, majd öblítsd le és töröld szárazra.
Cosmetic Lad
Arckrém
9 590 Ft / 45 g
Ez az eredetileg férfiak számára megalkotott, érzékeny bőrön és bármilyen nem számára használható arckrémünk nyugtatja a bőrt és puhítja a borostát. A borotválkozás bőrszárazsághoz vezethet. Szerencsére kamillával, körömvirággal és aloe verával készülő kultikus arckrémünk többfunkciós arckrémként és borotvakrémként kezdte életet, ezért dugig van olyan összetevőkkel, amelyek nyugtatják az irritációt és pótolják a nedvességet.

- bdpst24.hu

Check Also

A migráció kérdése az európai politika homlokterében

Egyre erőteljesebb fellépés az illegális bevándorlás leküzdésére Az uniós vezetők a mai naptól kezdődő kétnapos …