A test és a lélek gyógyírja: T.H.E. Beauty

  • Szeretnék most egy olyan magyar márkáról mesélni neked, amivel lehet, hogy találkoztál már, de elég valószínű, hogy nem ismered igazán. 
  • A T.H.E Beauty termékei ugyanis nem hangosak, nem kiabálnak, egyszerűen összhangban vannak a természettel és kiváló szakmai tapasztalattal, egyedi receptúrrákkal készülnek. 

Tárnokiné Horváth Edina készíti őket (innen a T.H.E.) aki vegyészként érkezett a kozmetikusi pályára, immáron 30 éve és ma már ezüstkoszorús, diplomás mester. Kislányként mindig tudta, hogy emberekkel szeretne foglalkozni, a problémáikon segíteni. Aztán megtalálta hozzá a hivatást, amely a testnek és a léleknek is gyógyírja lehet. Saját termékek fejlesztésébe is a vendégek igényei miatt kezdtett. Mindig azt kérdezték tőle, mit használjanak otthon, hogyan ápolják a kozmetikában rendbe tett bőrüket. Edina számára fontos volt, hogy csak és kizárólag natúrkozmetikumok kerüljenek ki a kezei alól, legtöbbször bio minősítésű alapanyagokat használva, környezettudatosan. A csomagolások is az egyszerűségről, de a nagyszerűségről tanúskodnak.

Peelingtől a niaciamidos szérumig, arctisztító habig, rozácea elleni krémig, testvajig számos termék van a T.H.E. Beauty kínálatában, de akár kismama pocakra való olajat is beszerezhet a márkától a tudatos vásárló. Mert azt ugye tudjuk, hogy nem mindegy, milyen anyagot viszünk be a bőrünkön keresztül, de attól, hogy valami természetes anyagokból van, még nem garancia arra, hogy működik is. A T.H.E. Beauty mögött pedig olyan vegyészeti szaktudás áll, hogy a vásárlók rendszeres vevők is lesznek általában. Webshopjában minden terméket megtalálsz ami az arc-és testápoláshoz szükséges, bónuszként a kozmetikumok egy része a Rossmann polcain is megtalálható.

Talán attól működnek igazán a termékeim, abban különböznek másoktól, hogy ‘lelkem darabkáit’ teszem minden egyes gyártásba. Csak szeretettel, hittel és maximális szakmai alázattal fejlesztem és gyártom őket, folyamatosan keresve a legjobb alapanyagokat, kutatva a legújabb hatóanyagokat/valódi emberek valós problémáinak megoldására.” – mondja Edina. 

Engedd meg, hogy a hideg tél okán is, most egy ilyenkor szinte „must have” tápláló arcápolót bemutassak neked.

Ez a Pure Rose Mélyhidratáló arcápoló, amelyből egy borsónyi is elég ahhoz, hogy a fűtéses szezonban kiszáradó, vízhiányos bőr új életre keljen.

Algakivonatot, ginko bilobát, phosfolipideket is tartalmaz többek között, speciális hatóanyag komplexszel. Professzionális kezelésekhez is használják, de az otthoni kozmetikánk része is lehet. Könnyen és gyorsan beszívódik, fontos, hogy a nyak- és a dekoltázs bőrét se felejtsük ki az ápolás során. Remélem, a te bőröd is szeretni fogja.

Weboldal itt!

Facebook: https://www.facebook.com/thebeautyhungary

Instagram: @t.h.e_beauty_hun

- bdpst24.hu

Check Also

Új vállalati kommunikációs igazgató a Yettelnél

2024. október 15-től Dávid Sándor vezeti a Yettel vállalati kommunikációs igazgatóságát. Az új igazgató a …