A SkyShowtime bemutatja a Yellowstone 5B hivatalos előzetesét

A SkyShowtime a mai nappal bemutatta a nagy várakozásokkal övezett, nagyszabású visszatérést ígérő Yellowstone 5B hivatalos előzetesét. A sorozat, amely november 14-én, csütörtökön debütál, kizárólag a SkyShowtime platformján elérhető.
A Yellowstone a Dutton család történetét mutatja be, akik az Egyesült Államok legnagyobb egybefüggő szarvasmarha farmját birtokolják. Változó szövetségek, megoldatlan gyilkosságok, fájdalmas sebek és nehezen megszerzett tisztelet közepette a farm állandó konfliktusban áll azokkal, akikkel határos – egy terjeszkedő várossal, egy indián rezervátummal és Amerika első nemzeti parkjával.

 

A Yellowstone első öt szezonja már elérhető a SkyShowtime-on, és a Paramount Global Content Distribution forgalmazásában látható.
Taylor Sheridan nagysikerű alkotásainak egyre bővülő tárházát biztosítja a SkyShowtime. A platformon olyan sorozatok láthatók a szerzőtől, mint az 1883, az 1923, a Lawman: Bass Reeves, a Kingstown polgármestere, a Lioness, a Tulsa King, valamint a jövő hónapban debütáló Landman is, amit nagy várakozások öveznek.

- bdpst24.hu

Check Also

Útkeresésben az európai akkumulátoripar – jön a Hungarian Battery Week

Budapesten vitatják meg az iparág helyzetét a szektor szereplői a Magyar Akkumulátor Szövetség és a …