Új termékekkel bővült a Beverly Hills Polo Club kínálata 

  • Egy kollekció az egész családnak a CCC-ben!

Laza, mint egy pólómeccs, és inspiráló, mint az első őszi naplemente Beverly Hills felett – ez az egyik ikonikus márka legújabb kollekciója, amely a CCC-ben kapható. A Beverly Hills Polo Club tökéletesen ötvözi a klasszikusokat és a legújabb trendeket, teret adva a kényelmes lábbelikben és stílusos kiegészítőkben kifejeződő hétköznapi eleganciának az egész család számára. Fedezd fel, mitől olyan különlegesek ezek az új termékek!

Új termékek a Beverly Hills Polo Club kollekcióban
Az elegancia és a sportos stílus kiegyensúlyozott duettje – a Bevery Hills Polo Club márka új kollekciója karakteres termékekkel lép be a CCC-be. Ezek elsősorban kényelmes lábbelik, a szezon legdivatosabb színeiben. A nőknek szóló ajánlatokban figyelmet érdemelnek a bokacsizmák és csizmák, amelyek tökéletesen illenek az őszi ruhatárba. A választék nem lehetne teljes a sportos modellek nélkül, amelyek tükrözik a márka hétköznapi szellemét. A férfiaknak szóló újdonságok között vannak ikonikus tornacipők és divatos félcipők, amelyek számos férfi öltözék – pl. a smart casual vagy az old money stílus – hangsúlyos elemeivé válhatnak.

Divatos javaslatok – a legkisebbeknek is
Az új kollekció kényelmes gyerekcipőket is felvonultat; az őszi kalandokhoz ideális társak lesznek! Iskolába tökéletesek a sneakerek, ugyanakkor a márka a szezon hűvösebb napjaira is kínál megoldást: a vastag talpú csizmák és bokacsizmák ötvözik a kényelmet és a divatos megjelenést, így minden stílushoz passzolnak. 

Praktikus hátizsákok és stílusos kézitáskák
A márka kínálatában nem csak cipőket találunk. A Beverly Hills Polo Club legújabb kollekciójából a divatos kiegészítők sem hiányozhatnak. A márka hátizsákjai és kézitáskái a szezon trendi árnyalataiban – mézbarna, fekete, cseresznyepiros és bordó árnyalatokban – ragyognak, praktikus kialakításuknak köszönhetően pedig a legfontosabb tárgyak is mindig könnyen elérhetőek. 

A márka elegáns férfi táskái a business casual stílus nélkülözhetetlen kiegészítői, melyek időtlen dizájnjuk révén a lezserebb ruhadarabokkal is párosíthatók.

A Beverly Hills Polo Club legújabb kollekciója tehát a sportosan elegáns stílus rajongóinak készült: illeszkedik az idei szezon legfrissebb divatirányzataihoz, és darabjai minden őszi outfitet megkoronáznak!

A Beverly Hills Polo Club legújabb termékei már elérhetők a CCC üzleteiben, a mobilalkalmazásban és a weboldalon. 

Kövess minket:

Instagram:@cccshoesbags

Facebook: CCC Shoes&Bags                                                                                                                                                             

TIKTOK: CCC_Shoes&Bags

- bdpst24.hu

Check Also

A halloween eredetétől, Jack lámpásán át, egészen a Starbucks halloweeni italáig

Tökéletes halloweeni borzongás a pohárban, avagy így faragna tököt a sellő, ha félne a kísértetektől …