Gyermekeknek szóló művészeti aukciót szervez a BÁV ART az őszi szünetben

  • Egyedülálló lehetőség, hogy a legkisebbek is belekóstoljanak a művészeti árverések világába

Október 27-én, vasárnap gyermekeknek szóló művészeti aukciót tart a BÁV ART a kápolnásnyéki Halász-kastélyban. Az eseményen a legkisebbek is bepillantást nyerhetnek az árverések világába: játékpénzzel, valódi árverésvezető segítségével és aukciós tárcsákkal vehetnek részt egy izgalmas műkereskedelmi kalandon, és az elnyert kincseket haza is vihetik!

A BÁV ART rendszeresen tart művészeti, online és grafikai aukciókat, valamint kiállításokon mutatja be a megvásárolható műtárgyakat. Most pedig a művészetek iránt érdeklődő családoknak kínál egyedülálló kulturális élményt az iskolai őszi szünet ideje alatt, ahol egy kifejezetten gyermekeknek szóló aukcióval várják az érdeklődőket. Az ifjú műkincsvadászok az árverések minden mozzanatával megismerkedhetnek és valódi műtárgyakra licitálhatnak. A megnyert tárgyakat pedig természetesen haza is vihetik.

Kalandos licitálás, diafilm tárlat és kastélykoncert

A program október 27-én, vasárnap 11 órától veszi kezdetét a FÜLEmüle Kastélykoncerttel, melynek előadója a magyar kortárs zenei élet kiemelkedő tehetsége, Bartek Zsolt klarinétművész. A zenei előadást és egy frissítő szünetet követően indul az árverés, ahol árverésvezető segítségével, játékpénzzel és aukciós tárcsákkal licitálhatnak a kicsik.

A nap folyamán emellett megtekinthető a „Rajzolta: Zórád Ernő – Gulliver kalapjától Háry János kalandjáig” című időszaki kiállítás is, amely a diafilmek aranykorának eredeti illusztrációit mutatja be. A magyar diafilm-történet legismertebb alkotójának műveiből összeállított tárlat nemcsak a diafilmeket mutatja be, de betekintést enged a készítésük technikájába is.

A teljes program kastélybelépővel látogatható.

- bdpst24.hu

Check Also

Konyhai és háztartási termékek karácsonyra a Rossmannból

Ideen Welt és Flink&Sauber kollekció a Rossmann-nál – Vásárolj, gyűjts pontokat és nyerj! Elindult a …