Szoboszlai Dominik is trendi sport zoknival segít

  • Egy Mekis zokni megvásárlásával most bárki segíthet, hogy a családok együtt maradhassanak a gyógyulás alatt!
  • A Ronald Házas zoknit Szoboszlai Dominik, Radics Gigi és Makk Adri is büszkén viseli
Az ország minden McDonald’s éttermében elérhetőek a Ronald Házakban lakó családokat támogató jótékonysági zoknik. A különleges kiadású divatkiegészítőket többek között Szoboszlai Dominik, Radics Gigi és Makk Adrienn is büszkén viseli, hogy ezzel hívja fel a figyelmet a fontos kezdeményezésre. 
A hagyományokhoz híven a zoknik értékesítéséből származó teljes nettó árbevételt, zokninként 1000 Ft-ot* idén is a Ronald Házakat üzemeltető Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványnak ajánlja fel az étteremlánc. Az Alapítvány ezt az összeget arra fordítja majd, hogy 2025-ben is minél több gyermeknek és családjának biztosítson térítésmentes lakhatást az elhúzódó kórházi kezelések során az ország négy pontján.
A nemzetközi alapítvány fennállásának 50., míg hazai szervezete a 30. évfordulóját ünnepli az idén. Az étteremlánc a kettős jubileum tiszteletére egy trendi, az alapítvány és a Meki logójával is ellátott zoknit gyártatott, amely a női és férfi méret mellett idén már gyermek méretben is elérhető. Az október 15-én, az Ölelés Világnapján meghirdetett akció a készlet erejéig tart.
A gyermekkórházak közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Ronald Házak 20 budapesti és 12 miskolci apartmanjában, illetve a Pécsi gyermekklinika épületében kialakított 2 Ronald Szobában az elmúlt években már több, mint 15000 család szállhatott meg gyermekük kórházi kezelésének idejére. Emellett a debreceni gyermekkórház tetőterében kialakított családközpontban is már 1000 család pihenhetett meg a megnyitása óta eltelt 2 évben.
További részletek az akcióról a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Facebook oldalán, illetve a ronaldhaz.hu-n érhetők el! 

- bdpst24.hu

Check Also

Hogyan ronthat az állandó kenegetés a száraz ajkaidon?

Az ajakápoló-paradoxon A hőmérséklet csökkenésével te is a fázó fülcimpák és a kicserepesedett ajkak érzését …