Konyhai és háztartási termékek karácsonyra a Rossmannból

  • Ideen Welt és Flink&Sauber kollekció a Rossmann-nál – Vásárolj, gyűjts pontokat és nyerj!

Elindult a Rossmann legújabb Ideen Welt és Flink&Sauber termékeket népszerűsítő kampánya, amelynek során vásárlók kedvezményes ajánlatokhoz juthatnak és értékes nyereményeket nyerhetnek. 2024. október 14. és december 31. között a biztosítanak egyedi kedvezményeket a Rossmann+ tagok számára, és most egy kreatív TikTok kihívásban is részt vehetnek az érdeklődők.

  1. október 14. és december 31.  között a Rossmann+ tagsággal rendelkezők most minden vásárlás után gyűjthetik a pontokat, amelyeket kedvezményes kuponokra válthatnak be az Ideen Welt és a Flink&Sauber kollekció termékeire. A kedvezmények a vásárlások után elért költési egyenlegtől függenek:
  • 15.000 Ft után: 15%-os Ideen Welt vagy Flink&Sauber márkakupon
  • 30.000 Ft után: 20%-os Ideen Welt vagy Flink&Sauber márkakupon
  • 40.000 Ft után: 25%-os Ideen Welt vagy Flink&Sauber márkakupon

Az Online Drogériában történő vásárlások is beleszámítanak a költési egyenlegbe, és a pontok is felhasználhatók mind a boltokban, mind online a készlet erejéig. A részvételhez Rossmann+ regisztráció szükséges, amellyel bárki igényelheti a Rossmann+ virtuális kártyáját, amennyiben eddig még nem rendelkezett vele. A költési egyenleg egyaránt számít ebben a promócióban és a Rossmann+ VIP programban.

Ideen Welt TikTok Kihívás – Nyerj akár 50.000 Ft értékű ajándékkártyát!

A kampány keretében TikTok kihívást is indítanak azoknak, akik Ideen Welt vagy Flink&Sauber termékeket használnak. A játékban való részvételhez a vásárlóknak 2024. október 14. és december 6. 12:00 között videót kell készíteniük egy ilyen termék használatáról, majd azt feltölteniük a TikTok-csatornájukra a #ideenweltkihivas hashtaggel, valamint a Rossmann Magyarország (@rossmann_hungary) megjelölésével. Az öt legtöbb like-ot gyűjtő videó készítője egy-egy 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékkártyát nyer.

5000 Ft-os bónusz a mobilappal

A Rossmann továbbá egy 5000 Ft-os költési egyenleg jóváírást biztosít azoknak, akik letöltik a Rossmann mobilalkalmazást és aktiválják az erre vonatkozó kupont.

A kampányban szereplő termékek és ajánlatok részletesen megtekinthetők a Rossmann weboldalán és a ideenwelt.rossmann.hu oldalon.

- bdpst24.hu

Check Also

Hogyan ronthat az állandó kenegetés a száraz ajkaidon?

Az ajakápoló-paradoxon A hőmérséklet csökkenésével te is a fázó fülcimpák és a kicserepesedett ajkak érzését …