A hegymászókról őszintén: Minek ment oda 

  • Spektrum saját gyártás a SELEKT-en

Október 27-ig elérhető a SELEKT-en, az AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) streamingszolgáltatásán a Spektrum legújabb, felkavaró, nagyívű gondolatébresztő saját gyártású produkciója, a Minek ment oda

Az AMCNI CNE streaming szolgáltatása Európában először Magyarországon, a Magyar Telekom 2020 szeptemberi és utáni IPTV és Telekom TV díjcsomaggal rendelkező ügyfelei számára (kivéve Közszolgálati, Alap és S díjcsomag) elérhető. A SELEKT 1800 órányi tartalmával teljeskörű szórakozást nyújt a család minden tagja számára: közkedvelt filmekkel és sorozatokkal, exkluzív sportközvetítésekkel, ismeretterjesztő- és gasztrotartalmakkal, gyermekműsorokkal. A műsorkínálat folyamatosan frissül, így október 27-ig elérhető a Spektrum legújabb saját gyártású műsora, a Minek ment oda első epizódja.

 

A Minek ment oda arra keresi a választ, mi motiválja a hegymászókat, hogy oxigénpalack nélkül vágjanak neki a nyolcezres csúcsoknak. A műsor betekintést nyújt a „tiszta” – oxigénpalackra nem támaszkodó – expedíciós hegymászás világába, valamint elbeszéli a Himalája koronája magyar teljesítésének történetét hat legendás magyar hegymászó életútján keresztül. A drámai, gyakran szívmelengető, bizonyos esetekben megrázó epizódok főszereplői Ács Zoltán, Erőss Zsolt, Klein Dávid, Nedeczky Júlia, Suhajda Szilárd és Várkonyi László – a hazai expedíciós hegymászás meghatározó alakjai, akik mérföldkőnek számító első magyar csúcsmászásokat hajtottak végre.

A SELEKT streaming szolgáltatás azon Magyar Telekom ügyfelek számára érhető el, akik olyan Telekom TV vagy IPTV díjcsomaggal rendelkeznek, amely 202009-es vagy későbbi portfólióba tartozik (kivéve Közszolgálati, Alap és S díjcsomagok). Az érintett előfizetők számára a szolgáltatás további költséggel nem jár. 

A SELEKT Light tartalmai – így a Minek ment oda első része is – regisztráció után bárki számára elérhetők: 

 

Regisztráció: https://hu.selekt.tv/

További részletek: www.telekom.hu/selekt

- bdpst24.hu

Check Also

A BEATLES ’64 NOVEMBER 29-ÉN ÉRKEZIK A DISNEY+-RA

A DOKUMENTUMFILM PRODUCERE MARTIN SCORSESE, RENDEZŐJE PEDIG DAVID TEDESCHI  A Beatles ’64, Martin Scorsese producer …