Ősszel is bőven van mit tenni (és enni) – Hasznos appok az új évszakhoz

Itt az ősz: kezdenek barnulni és hullani a falevelek, a reggelek ködösek, a nappalok és éjszakák pedig egyre esősebbek. A hőmérséklet lehűl – bár kifoghatunk szép napokat –, a körülöttünk létrejövő új világ pedig remek friss lehetőségeket kínál. A HONOR pár okostelefonos alkalmazással kínál lehetőségeket arra, hogy kihasználjuk ezt.

 Süssünk, főzzünk  – Az évszakváltozás új terméseket és ételtípusokat is hoz, amik megismerésére és rendszerezésére remek a BigOven. Szerezzünk és tároljunk új recepteket, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítsünk például sütőtökből vagy gombákból. Ráadásul ha már egyre többet vagyunk otthon, legalább finomságokkal telhet az idő.

 Ismerkedjünk a növényekkel – Ha nem otthon maradnánk, hanem kirándulnánk egyet, akkor nagyon jól jöhet a LeafSnap, ami fotók alapján azonosítja be a fákat és virágokat. Egyrészt izgalmasabbá teheti a kiruccanást, másrészt jópofa lehet megismerni akár csak a közvetlen környezetünkben lévő növényeket. Ha pedig épp egy HONOR 200 vagy egy HONOR Magic V3 van nálunk, akkor kiváló kameráikkal szebbnél szebb fotókat is készíthetünk.

Egy jó alvás sok mindent megold – A nappalok rövidülésével egyrészt egyre fáradtabbak lehetünk, másrészt mentális egészségünknek sem tesz túl jót a folytonos sötétség. A Clementine segít rendszerezni alvásainkat, hogy rendesen ki tudjuk pihenni magunkat, és így javítsunk pszichénken is az általa javasolt „ hipnoterápián” keresztül.

 Zárjuk ki a külvilágot – Ha pedig inkább bekuckóznánk és filmeznénk vagy zenét hallgatnánk, az is egy kiváló lehetőség. A rengeteg streaming app szuper opciókat biztosít, hogy egy forró teával vagy kávéval az ölünkben izgalmas sorozatokkal vagy szórakoztató podcastekkel töltsük az egész hétvégét. A HONOR pedig ebben is partner, ugyanis kiváló akkumulátorainak köszönhetően fel sem kell kelnünk, hogy töltsük a telefonunkat.

- bdpst24.hu

Check Also

A hegymászókról őszintén: Minek ment oda 

Spektrum saját gyártás a SELEKT-en Október 27-ig elérhető a SELEKT-en, az AMC Networks International Central …