Októberi stílusok – hogyan öltözködnek a sztárok az ősz kezdetén?

Az ősz betoppanásával a divatvilág figyelme az aktuális trendekre és a hírességek stílusbeli megnyilvánulásaira irányul. Októberben a sztárok kifejezetten ügyelnek arra, hogy a legújabb kollekciók és szezonális darabok tökéletesen tükrözzék egyéniségüket, miközben maradéktalanul alkalmazkodnak az időjárás változásaihoz. Az őszi lookbookokban most leginkább a réteges öltözködés dominál, ahol a klasszikus és merészebb darabok kombinációja mutatja meg a divatvilág legújabb irányzatait.

A réteges öltözködéssel indul a sikeres outfit létrehozása!

Az őszi divat elengedhetetlen darabjai a női kabátok az answear.hu oldalon elérhető modelljei, hiszen nemcsak melegen tartanak, de stílusosan keretezik az egész szettet. Az idei októberi trendek között a sztárok körében nagy népszerűségnek örvendenek a hosszított fazonok, pláne a vastagabb szövetkabátok és a könnyebb átmeneti dzsekik. A sztárok gyakran választanak oversize darabokat, amiknek hála a rétegezés nem okozhat semmiféle kihívást. Az ilyen kabátok jól kombinálhatók vastag kötött pulóverekkel, vékony sálakkal és bokacsizmákkal, így nemcsak kényelmes, hanem rendkívül trendi fellépést borítékolnak. Az olyan színek, mint a bézs, a barna és az olívazöld határozottan kedveltek idén, de a merészebb árnyalatok, mint a bordó vagy a kék is megtalálhatók a sztárok ruhatárában és színpalettájában.

A kényelem és a divat kéz a kézben járhatnak egymással

Az őszi időjárás változékonysága miatt a pulóverek a legpraktikusabb és legkényelmesebb választásnak bizonyulnak, ahogy arról a https://answear.hu/k/noi/ruhazat/puloverek link is hűen tanúskodik. A celebek körében idén rajongottak a vastag kötött pulóverek, amelyek nem pusztán melegséget adnak, hanem a lezser elegancia jegyében a hétköznapi szettek alapdarabjaivá léphetnek elő. Kifogástalanul passzolnak a réteges öltözködéshez, amely az őszi szezonban kulcsszerepet játszik. A hírességek előszeretettel választanak oversized modelleket, amelyeket szűk farmerrel vagy bővebb szárú nadrágokkal kombinálnak, ezáltal garantálva a stílusos és komfortos összhatást. A természetes színek, mint a bézs, a homokszín és a szürke mellett idén is hódítanak az élénkebb árnyalatok, mint a piros és a mustársárga.

Íme, egy kis sztárok ihlette inspiráció!

A celebek megjelenése mindig inspirációt nyújt a divatkedvelőknek. Az októberi lookbook tele van ötletekkel a mindennapi megjelenés feldobására. Az őszi periódusban a sztárok előszeretettel ötvözik a régi klasszikusokat a modern trendekkel, így a bőrdzseki vagy a hosszított kabát eredményesen kombinálható lazább pulóverrel vagy elegáns szoknyával. A cipők terén pedig a bokacsizmák, sportcipők és a vastag talpú bakancsok dominálnak. A hírességek által viselt ruhadarabok között gyakran találunk bőr- és szövetkabátokat, valamint kötött pulóvereket. És hát meg kell hagyni, nem egyszer a divatlegendák úgy születnek, hogy elképesztően merész ötletek végül megvalósulnak. Úgyhogy sohasem tudható, mi a következő nagy dobás, de egy biztos: túl azon, hogy ezek az inspirációk lelkesítőek, és mindenképpen képzeletvilágot serkentőek, azért újra és újra az első és legfontosabb a személyre, azaz ízlésre hangolt választás.

- bdpst24.hu

Check Also

155 millió forintért kelt el a Randevú az ablaknál című festmény a Virág Judit Galéria aukcióján

Munkácsy újra a csúcson 155 millió forintért kelt el az idei árverési szezon egyik legjobban …