Támogatási felhívás Pásztory Ádám, 4 gyermekes édesapa életmentő immunterápiájához

Pásztory Ádám, 53 éves, 4 gyermek édesapja, életveszélyes agydaganattal küzd. 2024 augusztusában kezdődött el az a szűnni nem akaró, látászavarig és ájulásig fokozódó fejfájása, amely miatt szeptember 6-án a János kórház ügyeletén elvégzett CT-vizsgálat agydaganatot mutatott ki. Kezelőorvosa szeptember 9-én sikeres, szövődménymentes műtétet hajtott végre. Bár a felépülés gyors és eredményes volt, szeptember 24-én a varratszedés során a kórszövettan eredménye megerősítette, hogy Ádám Glioblastoma, NOS (WHO grade 4) típusú, agresszív daganatos betegségben szenved. Az orvosok szerint onkológiai kezelés nélkül ennél, a legagresszívebbnek ítélt daganattípusnál a túlélési idő mindössze 3-4 hónap, míg kezelés mellett is csupán 10-15 hónap.

A glioblasztóma rendkívül gyorsan terjedhet az agy más részeire, és már a diagnózis időpontjában gyakran vannak mikroszkopikus daganatsejtek, amiket a műtét során nem lehet teljesen eltávolítani, mivel ezek szétterjednek az agyszövetben. Ezek a sejtek nem is mindig láthatók a képalkotó vizsgálatokon, de a daganat később ismét növekedhet és visszatérhet.

Ádám jelenlegi állapota stabil, de sürgősen szüksége van egy speciális immunterápiás kezelésre, amely jelenleg legközelebb Németországban érhető el, és amely jelentősen megnövelheti a túlélési esélyeit, akár 50-60%.kal is. Ám Ádám életkorát és állapotát figyelembe véve a teljes gyógyulásra is jó esély mutatkozik. Az immunterápia megerősíti Ádám szervezetének immunrendszerét, hogy hatékonyabban küzdjön a daganatos sejtek ellen, ezáltal esélyt nyújtva a hosszabb életre.

A kezelés költsége azonban megközelíti a 85 000 eurót, amely magában foglalja az orvosi kezelést, az utazást, a külföldi tartózkodást és egyéb járulékos kiadásokat.

A család minden rendelkezésére álló lehetséges forrást mozgósított, de az összeg előteremtéséhez szükség van a közösség segítségére is.

Kérjük, hogy híradásukkal segítsék Pásztory Ádám gyógyulását, hogy minél többen tudjanak adakozni az életmentő kezelés költségeire.

További részletes információk és az adományozás lehetőségei az alábbi oldalon érhetők el: 4Fund – Pásztory Ádám támogatása.

- bdpst24.hu

Check Also

HONOR: Kényelmetlen és fájdalmas sok készülékkel ingázni

 derül ki a HONOR új kutatásából A HONOR legújabb, a HONOR Magic V3 megjelenése alkalmából …