A tökéletes eszpresszó titka

A karos kávéfőzők kávéházi és otthoni használat során egyaránt megállják a helyüket. Ezek képviselik kategóriájukban a legmagasabb minőséget, így egy ilyen készülékkel biztosan nem jár rosszul az, aki szeret kísérletezni a különféle kávékölteményekkel. 

A Sage Barista Touch (SES880BSS) könnyen kezelhető karos kávéfőző. Neve jól tükrözi, hogy olyanoknak szánták, akik barista minőségű kávékat szeretnének fogyasztani odahaza. A készülék kezelését a digitális, intuitív kijelző könnyíti meg, amelyen öt különböző kávéital – eszpresszó, hosszú kávé, flat white, latte és cappuccino – közül válaszhatnak a felhasználók. 

Az elkészíteni kívánt kávék tetszés szerint személyre szabhatók a kávéerősség és a habosított tej hőmérsékletét illetően. Adott esetben nyolcféle kávé menthető el a menüben, így nem kell mindig beállítani ugyanazokat a paramétereket akkor, ha valaki rendszeresen fogyasztja a kedvenc kávéitalját. 

Az automata gőzkar segítségével mindig és minden időben minőség tejhab „varázsolható” a különféle kávékölteményekhez. A precíz és tökéletes eredmény érdekében külön hőmérséklet érzékelő biztosítja, hogy a tej előre beállított hőmérsékletű legyen. A gőzkar tisztítása pedig automatikusan megtörténik a használat után. 

Hogyan gondoskodik a Sage a tökéletes kávé elkészítéséről?  Egy eszpresszó esetén például mindez többféle kombináció eredménye. A frissen őrölt kávé, a tökéletesen tömörített kávé, a megfelelő tamperálás és végül, de nem utolsósorban a vízhőmérséklet. A Sage Barista Touch innovatív hőmérsékletet-szabályozó technológiával van felvértezve, amely a teljes főzési folyamat során rögzíti a hőmérsékletet és folyamatos hőmérsékleti stabilitást biztosít. Emellett alacsony nyomású preinfúziót tesz lehetővé az előfőzés során, a fokozatosan emelkedő nyomás pedig tökéletes ízélményt eredményez. 

A fém őrlőkkel ellátott beépített kónuszos rendszerű kávédaráló segítségével csak is a szükséges mennyiségű kávé kerülhet a tartóba. A beállítható őrlési finomság és mennyiség lehetőséget nyújt egy egész életen át tartó kísérletezésre a tökéletes kávé készítéséhez! 

A Sage Barista Touch kávéfőzőjével tehát mindennap kávéházi minőségű kávéitalokat fogyaszthatnak otthon a koffein szerelmesei. A precíz és hamisítatlan kávéfőzésről a Sage kifinomult és megbízható elektronikus PID-rendszere gondoskodik. 

- bdpst24.hu

Check Also

A DENTSU BEMUTATTA A 2025-ÖS ÉV 10 FŐ MÉDIATRENDJÉT

Az „algoritmusok kora” átformálja a médiát A dentsu globális kreatív-, marketing- és médiaügynökségi hálózat idén …