A 2025-ös év színe a fényviszonyoktól függően változik

  • Sötét, semleges árnyalat egy csipetnyi lilával a titokzatos és varázslatos hangulatért – erre esett a PPG Trilak választása

A PPG Trilak ma bejelentette, hogy 2025 az Amethyst Shadow (PPG1046-7) lesz Az év színe 2025-ben. Ez egyike azoknak a gyönyörű, élénk színeknek, amelyek megjelenése a felhasználás helyétől függően változik. Ha sok természetes fény van a szobában, a szín világosnak és tompának tűnik, míg egy sötétebb helyiségben gazdagnak és szinte szilvaszínűnek. Az Amethyst Shadow-t A PPG Trilak a HÉRA és a TRINÁT márkákban is bevezeti.

„Mivel a szín a fénytől függően változik, ez a varázslatos árnyalat néha lila, néha bordó” – mondta Bartha-Szabo Enikő, a PPG Trilak Csehországért, Szlovákiáért és Magyarországért felelős marketing igazgatója. „Az ametiszt árnyalat titokzatossá és varázslatossá válik, ha hasonló színű bútorokkal és lakberendezési kiegészítőkkel kombináljuk, míg világos neutrális színekkel párosítva északi, szigorú és egyszerű stílust teremt.”  

Az Amethyst Shadow olyan meghitt hangulatot teremt, amely nyugalmat és mélységet áraszt, ezért a PPG Trilak szakértői elsősorban a nappaliba vagy az étkezőbe javasolják. Ugyanakkor ez a szín a hálószobába is alkalmas, mivel segít elérni azt a visszafogott és nyugodt hangulatot, amely lehetőséget biztosít a minőségi alvásra és így nagyon fontos a mentális jólét szempontjából is.

Az Amethyst Shadow mind a Héra beltéri festékekkel, mind a Trinát zománc és fedőfestékekkel színezhető. 

- bdpst24.hu

Check Also

Idén is jön a TOP30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben kiadvány

Idén is érkezik a TOP30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben című kiadvány, benne azon személyek – kórházigazgatók, …