Új képzési lehetőségekkel segíti EcoXpert programján keresztül partnereit a Schneider Electric

Új képzésekkel egészítette ki „EcoXpert™ Partner Program” kezdeményezését a Schneider Electric. Az újonnan megszerezhető tudás hatékonyan támogatja a vállalat adatközponti és kritikus infrastruktúra területeken tevékenykedő értékesítési partnereit ügyfeleik még jobb kiszolgálásában. 

Napjainkban az adatközponti szolgáltatások iránti ugrásszerűen bővülő igény és a folyamatosan fejlődő technológiák miatt kulcsfontosságú az adatközpont-szakértők fejlesztése. Rendszeres képzésük biztosítja, hogy az értékesítési partnerek naprakész tudással rendelkezzenek a legújabb fejlesztésekről, és így még hatékonyabban tudják támogatni saját ügyfeleiket. 

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat „EcoXpert™ Partner Program kezdeményezésén belül új képzéseket indított adatközponti és kritikus infrastruktúra területen. Az EcoXpert™ programon belül megszerezhető új képesítések célja, hogy támogassák a társaság értékesítési partnereit abban, hogy szert tegyenek a fenntarthatóbb jövő érdekében történő digitalizáláshoz szükséges iparági ismeretekre és készségekre. 

A képzés révén a partnerek még megbízhatóbb tanácsadókká válnak a cég adatközponti és a kritikus infrastruktúra megoldásaival kapcsolatban. Az „EcoXpert Partner Program” új képesítéseit az adatközpontok tervezésében és építésében közreműködő, a hűtési és energiaellátási rendszerekkel, a rendszerintegrációval és a folyamatautomatizálással, valamint az elektromos és gépészeti kivitelezéssel és szolgáltatásokkal foglalkozók számára fejlesztették. 

„A partnerprogramunk fejlesztése az EcoXpert kezdeményezés keretében folyó oktatási erőfeszítések elismerése, és az adatközpontokra, valamint a kritikus infrastrukturális megoldásokra szabott új tanúsítványok bevezetése tükrözi elkötelezettségünket partneri közösségünk iránt, egyben hangsúlyozza a zöldebb és biztonságosabb jövő építése iránt érzett felelősségünket. Azzal, hogy a jelenlegi programunk bővítésével az adatközpontokra és a kritikus infrastruktúrákra összpontosító tanúsítványokat adunk partnereink kezébe biztosítjuk, hogy kezdeményezésünk még inkább illeszkedjen az adatközponti területen elvárt olyan alapelvekhez, mint a működési kiválóság és a gondos üzemeltetés. Partnereinkkel együtt nem egyszerűen átalakítjuk az adatközpontokat, hanem segítünk a szélesebb közösségnek abban, hogy saját ügyfeleik számára is mérceként szolgáljanak a szolgáltatási színvonal és szakmai tudás kapcsán” – mondta el Marc Garner, a Schneider Electric „Secure Power” részlegének Európáért felelős alelnöke. 

„Az adatközpontok és a kritikus infrastruktúrák iránti kereslet példátlanul gyorsan növekszik az MI-vezérelt alkalmazások gyors térhódítása miatt. A Schneider Electric új tanúsítványai összehozzák a szervezeteket és a gyártókat, hogy megosszuk az egyes termékekkel kapcsolatos szakértelmünket, és megismerjük a különböző piacokat. Bízom benne, hogy ennek a kibővített családnak az összehozásával jobb megoldásokat nyújthatunk az ügyfelek számára, miközben fenntartjuk a szállító-ügyfél kapcsolatot, amely mindig is olyan jól működött. Ez az együttműködésen alapuló megközelítés nagyon fontos” – jelezte Paul Almond, a Datacentre UK (DCUK) igazgatója. 

„Az ökoszisztéma összehozása nem is lehetne időszerűbb. A technológiai fejlesztések és az MI terén elért eredmények ösztönzik a kapacitások bővítését, ezért kritikus fontosságú, hogy együttműködjünk másokkal és a többi EcoXperttel. Az épületfelügyelet más szakterületei és az adatközponti tudás integrálása helyes megközelítésnek tűnik. Olyan képzést és programot kapunk, amely az EcoXpert számára már elérhető és régóta bevált” – mutatott rá John Thompson, az Advanced Power Technology (APT) ügyvezető igazgatója.

A program célja az oktatás, a támogatás és az együttműködési lehetőségek megteremtése. A kritikus infrastruktúra fókuszú oktatási program révén elérhető új lehetőségek kielégítik az egyre növekvő igényt a speciálisabb képzésre. A képzés részét képezi: 

– Online képzés: Egy új képzési irány, amely a kritikus infrastruktúrák TERVEZÉSÉRE és ÉPÍTÉSÉRE összpontosít, olyan témákat érintve, mint például az energiaellátás, a hűtés, a szoftverek telepítése és a kulcsrakész adatközpont-megoldások.

– Jelvény és tanúsítvány: Az iparágban elismert tanúsítványok biztosítása a kompetencia igazolására a potenciális ügyfelek felé, ami lehetővé teszi a partnerek számára, hogy jobban kitűnjenek és megkülönböztessék magukat a piacon.

– Hozzáférés az átfogó partneri ökoszisztémához: Segítség és együttműködés az új technológia bevezetéséhez bonyolult, vagy egyedül nem megoldható helyzetekben. 

– Hozzáférés más vezető minősítésekhez: Hozzáférés a Schneider Electric egyéb kompetencia-tanúsítványaihoz és szegmensspecifikációihoz, ami növeli a lehetőséget arra, hogy az ügyfeleknek kínálható digitális, hatékony és fenntartható megoldások kidolgozásához szükséges szakértelmet fejlesszék.

– Partner portál: Személyre szabott online élmény, amely 7/24 hozzáférést biztosít minden tartalomhoz, eszközhöz, előnyhöz és képzéshez.

– Műszaki értékesítés előtti támogatás: Országokra szabott program az értékesítés előtti technikai támogatás (2. és 3. szint) garantálása érdekében, hogy az adatközpontok és kritikus infrastruktúrák mesterei és tanúsított partnerei számára rendelkezésre álljon a megfelelő szintű segítség.

– Szolgáltatások viszonteladása és teljesítése: Az „EcoXpert Data Center & Critical Infrastructure” tanúsított partnerek jogosultak a szolgáltatások megvásárlására és viszonteladására, differenciáltan, jóváhagyott regisztrált lehetőséggel (ORP program).

A Schneider Electric számos termékhez és megoldáshoz kínál rugalmas és költséghatékony képzést. A tanfolyamok többféle formában is elérhetőek, beleértve az online, virtuális és tantermi képzéseket. A Schneider Electric képzési programjairól, annak részleteiről itt érhető el további információ, az „EcoXpert Partner Program” iránt érdeklődő partnerek pedig itt csatlakozhatnak. 

- bdpst24.hu

Check Also

Közel 900 milliós korszerűsítés a celldömölki SPAR szupermarketben  

Modern belső teret kapott, és új grillpulttal is kiegészült a Vas vármegyei Celldömölk szívében felújított …