Hatalmas sikerrel zárult a MOKKOJI Korea fesztivál

Hatalmas sikerrel zárult a tegnapi koreai életmódot és kultúrát bemutató 2024-es MOKKOJI Korea fesztivál. Egy nap alatt közel 12 ezer ember látogatott el a Budapest Parkba, hogy közelebbről megismerje ennek a távoli országnak a kulturális értékeit. A rendezvényen 7 kiemelkedő állami intézmény, 20 vállalat standja és színpadi programjai biztosították az összes érzékszervet megcélzó élményeket.

Magyarországon először három K-pop sztár is elfoglalta a Budapest Park színpadját. SUNMI, AB6IX és DREAMCATCHER eddig sokmilliós nézettségű YouTube-videók formájában érte el a magyar K-pop rajongókat, a 2024-es MOKKOJI Korea jóvoltából most sokak álma valóra vált, hogy végre testközelből láthatták és hallhatták kedvenceiket.

A rendezvénysorozat 2020-ban indult útjára, azóta pedig a Hallyu, azaz a koreai hullám egyik legjelentősebb globális fesztiváljává vált. Európában elsőként

Magyarországon valósult meg, hogy a koreai kultúra minden szegmensét bemutassa és elmélyítse Magyarország és a Koreai Köztársaság közötti kulturális kapcsolatot.

Képek forrása: 

SUNMI’s agency: ABYSS COMPANY
Dreamcatcher’s agency: DREAMCATCHER COMPANY 
AB6IX’s agency: BRANDNEWMUSIC 

- bdpst24.hu

Check Also

HONOR: Kényelmetlen és fájdalmas sok készülékkel ingázni

 derül ki a HONOR új kutatásából A HONOR legújabb, a HONOR Magic V3 megjelenése alkalmából …