Töltsd fel az energiaraktáraid az ősz csodáival 

  • Az őszi hónapok sokak számára egyet jelent a bezárkózással, a fáradtsággal és a lehangoltsággal. A waterdrop® új, természetes koffeint tartalmazó italkockája segít átlendülni a holtpontokon, motiváltnak és energikusnak maradni akkor is, amikor szürke az idő.

A BERRY BOOST Microenergy italkockák kis méretük ellenére nagy segítséget jelenthetnek abban, hogy a mindennapok kihívásait mosolyogva fogadd. A bogyós gyümölcsöket és zöldtea-kivonatot tartalmazó italkockák természetes koffeinnel és esszenciális vitaminokkal, ásványi anyagokkal támogatják az immunrendszert, növelik az energiaszinted, javítják a koncentrációt és pozitív hatással vannak a hangulatodra.

Ezek a praktikus kockák könnyen hordozhatóak, és már a frissítő ízükkel is izgalmat csempésznek a megszokott hideg és meleg italokhoz. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak hozzáadott cukor, színezék és tartósítószer nélkül.

Fogadd meg a Waterdrop tanácsait, hogy a hideg, szürke hétköznapokat ugyanúgy élvezhesd, akár a napsütötte őszi színkavalkádot.

  1. Kezdd a napot egy nagy pohár vízzel! Ezzel megszünteted a dehidratáltságot, és felébreszted a tested.
  2. Menj ki a friss levegőre mihamarabb! A hideg levegő és a természetes fény bármilyen felhős idő esetén csökkenti a melatoninszintet, és növeli a kortizolszintet. Ezáltal energikusabbnak és kiegyensúlyozottabbnak fogjuk magunkat érezni. 
  3. Törekedj a kiegyenlített koffeinfogyasztásra! Próbáld meg fokozatosan későbbre tolni az első kávéd elfogyasztását, és az utolsó kávéd időzítsd a tervezett lefekvési idő előtti 5-6 órára. A nagy dózisú koffeines italok helyett próbáld ki a  természetesebb, alacsonyabb koffeintartalmú alternatívákat, hogy elkerüld a holtpontokat.
  4. Pörgesd fel a vérkeringésed! Használj ki minden lehetőséget, hogy a nap során többször megemeld a pulzusszámod. Például válaszd a lépcsőt a lift helyett, cipelj nehéz dolgokat, fuss a busz után, ha otthonról dolgozol, végezz guggolásokat vagy fekvőtámaszokat kávéfőzés vagy ebédmelegítés alatt. 
  5. Figyelj oda az étkezésre és a folyadékfogyasztásra! Sütőtök, alma, erdei gyümölcsök, szőlő – az ősz számos intenzív ízzel és illattal örvendeztet meg bennünket. Keresd azokat az egészséges ételeket és italokat, amelyek hosszú távon is táplálják a tested, miközben ízükkel és illatukkal azonnal jobb kedvre derítenek. 

https://waterdrop.hu/

Az új BERRY BOOST Microenergy és az őszi hangulatú nemesacél kulacsok megvásárolhatók a Waterdrop webáruházában: 

https://waterdrop.hu/collections/osszes-italtermek 

- bdpst24.hu

Check Also

új, digitális SZÉP kártya a piacon

Októbertől új külsővel jelentkezik a K&H SZÉP kártya. Az új sorozatnál a bankkártya termékekhez igazodó …