OMARA PORTUONDO Budapesten adja élete utolsó koncertjét

  • A 94 éves kubai legenda, OMARA PORTUONDO Budapesten adja élete utolsó koncertjét! Ezúttal végleg és ünnepélyesen elköszön a közönségtől.

Omara Portuondo, a kubai zene élő legendája, 94 évesen, október 6-án, Budapesten mond végleg búcsút a színpadnak. A művésznő fia és menedzsmentje a barcelonai koncert után jelentette be a döntést, amelyet Omara egészségügyi állapota miatt hoztak meg. A világ számos pontján éltetett Buena Vista Social Club ragyogó csillaga ezen a különleges estén lép fel utoljára a Papp László Sportarénában.

Ez a koncert nemcsak Omara zenei pályafutásának méltó lezárása lesz, hanem egy felejthetetlen, történelmi pillanat, amelyben a közönség utoljára láthatja és hallhatja élőben a kubai zene nagyasszonyát. Az est meghitt és érzelmes tisztelgés lesz egy életmű előtt, amely újraélesztette és világszerte megismertette a kubai zene varázsát.

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, ahol Omara Portuondo örökre búcsút vesz rajongóitól, egy utolsó, emlékezetes előadás keretében!

- bdpst24.hu

Check Also

Meg tud változni egy nárcisztikus?

A kérdés összetett és nagyon vitatott még szakemberek körében is. Elhoztunk egy teljesség igénye nélkül …