Megválasztották a 2024-es Miss Universe Hungary győztesét

Szombat este immár 73. alkalommal rendezték meg a Miss Universe Hungary döntőjét, ezúttal a Budapesti Operettszínházban, ahol kiderült, ki viselheti az ország legszebb nőjének járó koronát. A több mint hatszáz jelentkező közül a budapesti elődöntő során a legszebb 12 hölgyet választották ki, akik Villányban egy egyhetes tábor után szombat este mérettették meg magukat a szakmai zsűri előtt, hogy közülük valaki elnyerje a Miss Universe Hungary 2024 címet.

A döntőben résztvevő versenyzőket olyan rangos zsűritagok értékelték, mint Dr. Özer Nóra versenyigazgató, Hajós István az Egy Lépéssel Több alapítvány alapítója,, valamint Király Beáta divattervező, akinek a ruháit a 2024-as Miss Universe versenyzői viselhették. A verseny során a hölgyeknek nem csupán szépségükkel, hanem belső értékeikkel is meg kellett győzniük a zsűrit. Az idei év újdonságaként a szervezők úgy döntöttek, hogy minden jelentkezőnek megadják az esélyt, ezért az életkor tekintetében nem állapítottak meg felső korhatárt.

Hajós István, a zsűri elnöke, a felkészülés során elárulta, milyen szempontokat vettek figyelembe a döntés meghozatalakor: „Számomra nagyon fontos, hogy egy szépségkirálynő érett, komplex személyiség legyen. Önmagában nem elég, ha valaki szép; intelligenciával is rendelkeznie kell. Úgy szoktam fogalmazni, hogy a szépségkirálynő fején a korona az intelligencia – ez emeli ki a többiek közül” – mondta Hajós István.

Ők lettek a Miss Universe Hungary díjazottjai

A döntő izgalmas és szoros versenyt hozott, hiszen 12 gyönyörű és tehetséges hölgy küzdött a koronáért és az esélyért, hogy hazánkat képviselhesse a világ színpadán. A november 16-án, Mexikóvárosban megrendezésre kerülő világversenyre való kijutás lehetősége még nagyobb súlyt adott a megmérettetésnek. Az est folyamán látványos bemutatók és izgalmas fordulatok színesítették a programot, a feszültség pedig egyre csak fokozódott, ahogy egyre közelebb kerültünk a végeredmény kihirdetéséhez. 

A döntő során nemcsak a Miss Universe Hungary győztesét koronázták meg, hanem az udvarhölgyeket is kiválasztották. A harmadik udvarhölgy Kis-Laura Dóra lett. A második udvarhölgy címet Molnár Mira szerezte meg, aki eleganciájával és kifinomult stílusával nyűgözte le a zsűrit. Az első udvarhölgy, aki egyben a Charity különdíjat is elnyerte, Fekszi Szimonetta lett.

A 2024-es Miss Universe Hungary győztese

Az este legvégén pedig elérkezett a pillanat, amikor kihirdették a 2024-es Miss Universe Hungary győztesét. A királynő előtt hosszú út állt, amit eredményesen vitt véghez, ami azt is jelenti, hogy ő képviselheti hazánkat október hónapban Mexikóvárosban. 

Tehát, a 2024-es Miss Universe győztese: Dr. Kenéz Nóra

A frissen megkoronázott szépségkirálynő meghatottan mesélt érzéseiről és a verseny során átélt élményeiről: „Még fel sem fogtam rendesen, úgy gondolom ez holnapra fog beütni amikor realizálom, hogy milyen rövid időm van felkészülni a világversenyre. Abszolút becsülettel fogok készülni mentálisan, lelkileg, fizikálisan és méltó képpen fogom képviselni Magyarországot” – kezdte a 2024-es Miss Universe győztese. Dr. Kenéz Nóra hozzátette, hogy:
„Jelenleg azt érzem, hogy nagyon hálás vagyok. Annyi jó lelkű lány volt itt a versenyen, akikkel jó barátságot is ápolok és az, hogy én lettem a királynő az akkora kiváltság, hogy tényleg fel kell érjek ehhez a feladathoz. – zárta szavait Dr. Kenéz Nóra, a 2024-es Miss Universe királynője! 

FORRÁS: KARRIER MÁRKAMENEDZSMENT
 
KÉP: Dr. Kenéz Nóra

- bdpst24.hu

Check Also

Több mint 20 ezren látogattak ki a 11. Kürtőskalács Fesztiválra

3 nap, rekordszámú látogató, több mint 9500 darab eladott kürtőskalács és végtelen örömteli pillanat. Október …